Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Έχει μεγαλύτερες εκκρεμότητες από τον «Κάρα»!

Στον Παναθηναϊκό ήθελαν πολύ τον Καραγκούνη στη νέα τους ομάδα, όμως αλήθεια πόσο θα βοήθαγε; Και τελικά πόσες είναι οι τρύπες στο πράσινο ρόστερ; Είναι δεδομένο ότι επιθυμία του Παναθηναϊκού ήταν να επιστρέψει ο Καραγκούνης. Για να γράψει το φινάλε της καριέρας του στους πράσινους. Απ’ ό,τι φαίνεται, όμως, η πρόταση της Φούλαμ είναι ιδιαίτερα τιμητική για τον Έλληνα διεθνή και δεν θα μπορέσει να αρνηθεί.

Ο Παναθηναϊκός, λοιπόν, ίσως να μην έχει φέτος στο ρόστερ του τον Κάρα. Έναν έμπειρο ποδοσφαιριστή που θα μπορούσε να δώσει και βοήθειες μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και στο θέμα του πάθους και της νοοτροπίας γενικότερα στην ομάδα, αφού ξέρει πολύ καλά τι εστί Παναθηναϊκός.
Από εκεί και πέρα, όμως, οι πράσινοι αυτοί την στιγμή έχουν μπροστά τους μεγαλύτερες εκκρεμότητες. Ο Καραγκούνης έχει φτάσει στα 36 του, άλλωστε. Δεν μπορεί πλέον λόγω ηλικίας να καταπίνει τα 90λεπτα το ένα μετά το άλλο.
Με τόσα μέτωπα ανοιχτά για τους ενδεκαδάτους παίκτες που θέλει να πάρει ο Παναθηναϊκός ώστε να χτίσει ο Αναστασίου τη νέα ομάδα για το πρωτάθλημα, αλλά και με το ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ με όσους θα φύγουν, οι πράσινοι δεν έχουν άλλη επιλογή από το να κοιτάξουν μπροστά. Και να τρέξουν για να τακτοποιήσουν τις εκκρεμότητες, αφού τα φιλικά ήδη ξεκίνησαν και το πρωτάθλημα αρχίζει σε 40 μέρες!
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: