Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

«Στην έδρα μας τη μεθεπόμενη περίοδο»

Ο Ίκαρος μπορεί να γύρισε τη φετινή περίοδο στην Καλλιθέα, όμως όχι στη φυσική του έδρα, στην οποία θέλει να επιστρέψει την περίοδο 2014-2015 ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ, Δημήτρης Αγγελόπουλος.

«Στην έδρα μας τη μεθεπόμενη περίοδο»
Ο τελευταίος, με γραπτή του δήλωση την Πέμπτη, τόνισε πως οι προσπάθειες επιστροφής στην έδρα του Εσπέρου δεν έφεραν αποτελέσματα, ενώ πολλές περιοχές της Αττικής δε δέχτηκαν να φιλοξενήσουν την ομάδα.

Αναλυτικά, η δήλωση: «Από τη στιγμή που έγινε η συνάντησή μας με τον Δήμαρχο Καλλιθέας, Κώστα Ασκούνη, έχει περάσει σχεδόν ένας μήνας και, δυστυχώς, δεν έχει υπάρξει καμία ενημέρωση και, κυρίως, καμία εξέλιξη, σε σχέση με τα έργα που πρέπει να γίνουν στο κλειστό του Εσπέρου, ώστε να πληροί τις προϋποθέσεις χρησιμοποίησής του στο πρωτάθλημα της Α1.

Παρά τις επαφές που έγιναν με άλλους δήμους εντός Αττικής, κανείς δεν δέχτηκε να φιλοξενήσει, μέχρι να ξεκινήσουν και να ολοκληρωθούν οι εργασίες στο γήπεδο της Καλλιθέας, τον Ίκαρο. Υπό τις παρούσες συνθήκες, η ομάδα δεν θα μπορούσε να συνεχίσει στην Α1 και αναγκαστικά θα διαλυόταν.

Πλέον, αυτό που ζητάμε και ελπίζουμε ότι, επιτέλους, θα συμβεί είναι να δρομολογηθούν τα έργα στο κλειστό του Εσπέρου, ώστε ο Ίκαρος να μπορέσει να το χρησιμοποιήσει τη σεζόν 2014-15 και να επιστρέψει στη φυσική του έδρα».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: