Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Ψάχνει… στέγη!!

Σε διαδικασία αποχώρησης από το «Απήλιον» βρίσκεται ο Πανιώνιος, ο οποίος ψάχνει προπονητικό κέντρο για να προπονείται η ομάδα από την φετινή σεζόν.

Ψάχνει… στέγη
Τις τελευταίες του μέρες στο «Απήλιον» διανύει ο Πανιώνιος, ο οποίος τη Δευτέρα αναχωρεί για τη Νάουσα για το βασικό στάδιο προετοιμασίας για την επόμενη σεζόν.

Εκτός απροόπτου οι εγκαταστάσεις στο Κορωπί δεν θα χρησιμοποιηθούν ξανά από τους Νεοσμυρνιώτες και ήδη έχουν αρχίσει οι προετοιμασίες αποχώρησης.

Την ίδια ώρα, οι ιθύνοντες του συλλόγου εξετάζουν τις εναλλακτικές λύσεις, όπως το ΟΑΚΑ ή το Ελληνικό.

Οι «κυανέρυθροι» έχουν περιθώριο να ψάξει για την κατάλληλη επιλογή, καθ' ότι μέχρι τις 28 του μήνα θα προετοιμάζεται στη Νάουσα.

Αυτή τη στιγμή, όμως, προέχουν άλλα θέματα στην Πλατεία. Ένα από αυτά αφορά το μέλλον του Δημήτρη Κολοβού, ο οποίος ενδέχεται να αποχωρήσει, εφόσον υπάρχει μία δελεαστική πρόταση στα γραφεία της ΠΑΕ.

Παράλληλα, ο Μπρούνο Πινέιρο αναμένεται αύριο στην Ελλάδα. Ο Πορτογάλος αμυντικός χαφ, ο οποίος συμφώνησε έναντι 85.000 ευρώ, θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, τότε θα υπογράψει για ένα (συν ένα) χρόνο. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: