Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Big in… China!

Ο ήδη γνωστός στην Κίνα Παναθηναϊκός θα γίνει ακόμη «μεγαλύτερος» εκεί με την παρουσία του το Σεπτέμβριο, όπως δήλωσε ο Πινγκ Σανγκ.

Big in… China
Τον ξέρουν ήδη αρκετοί. Κι όσοι δεν τον ξέρουν, θα τον… μάθουν καλά τον Παναθηναϊκό στην Κίνα μετά την περιοδεία που θα κάνει 11-17 Σεπτεμβρίου ανοίγοντας την πόρτα της τεράστιας αγοράς της Ασίας.

Ο άνθρωπος που αναλαμβάνει καθήκοντα «ξεναγού» και συνδετικού κρίκου σε αυτή την προσπάθεια, είναι ο Πινγκ Σανγκ. «Είμαι πολύ περήφανος που κατάφερα να έρθω στον Παναθηναϊκό. Το ότι θα επιστρέψω στη χώρα μου με τη νέα μου ομάδα με γεμίζει ακόμη περισσότερη περηφάνια», δήλωσε στην «Πράσινη».

«Όλοι στην Κίνα ξέρουν τον Παναθηναϊκό. Είναι ένας σύλλογος με πολλές επιτυχίες στο ευρωπαϊκό μπάσκετ κι αυτές είναι γνωστές στη χώρα μας. Πολλοί Κινέζοι παρακολουθούν μπάσκετ και ειδικά ΝΒΑ και Ευρωλίγκα», πρόσθεσε.

Όσο για τη δική του προσαρμογή, είπε: «Από την πρώτη προπόνηση κατάλαβα ότι τα πράγματα θα είναι δύσκολα για μένα. Προσπαθώ να καταλάβω τι μου ζητάνε οι προπονητές μου και να βελτιώνομαι κάθε μέρα. Σε αυτό με βοηθούν όλοι, έχουν υπομονή μαζί μου και μου εξηγούν συνέχεια. Η ατμόσφαιρα στην ομάδα είναι άριστη. Στόχος μου είναι να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα μου και να προσαρμοστώ άμεσα στις απαιτήσεις της».

Δεν υπάρχουν σχόλια: