Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

ΚΕΔ κατά ΣΚΑΪ και Αλαφούζου!!

Η ΚΕΔ εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ θεωρώντας ότι έγινε προσπάθεια για παρέμβαση όσον αφορά τους διαιτητές της αναμέτρησις του ΠΑΟ με τη Βέροια.

ΚΕΔ κατά ΣΚΑΪ και Αλαφούζου
Ανακοίνωση κατά του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ και του ιδιοκτήτη του Γιάννη Αλαφούζου εξέδωσε η ΚΕΔ.

Η Επιτροπή κάνει λόγο για κατευθυνόμενο ρεπορτάζ που προβλήθηκε την Πέμπτη (29/08) στο συγκεκριμένο κανάλι, με το οποίο έγινε προσπάθεια για παρέμβαση όσον αφορά στους διαιτητές της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τη Βέροια.


Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Τηλεοπτικός σταθμός (ΣΚΑΪ) κοινής ιδιοκτησίας με Ποδοσφαιρική ανώνυμη εταιρεία - μέλος της Super League (Παναθηναϊκός) επεχείρησε, με ένα κατευθυνόμενο «ρεπορτάζ» στη διάρκεια του βραδινού κεντρικού δελτίου ειδήσεων της Πέμπτης 29.08.2013, ευθεία και απροκάλυπτη παρέμβαση στη διαδικασία διεξαγωγής του αγώνα μεταξύ των ΠΑΕ Παναθηναϊκός και Βέροια για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της κατηγορίας, περιόδου 2013/2014.

Οι αναφορές, με απαξιωτικά και μειωτικά σχόλια, στους διαιτητές του αγώνα και στον πρόεδρο και στελέχη της ΚΕΔ/ΕΠΟ, αποδεικνύουν, εκτός των «άλλων», παντελή έλλειψη στοιχειώδους, έστω, θάρρους για την ανάληψη, εκ μέρους της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, της ευθύνης για τον σχολιασμό, για να αποφύγει τις επιπτώσεις των προβλέψεων του Πειθαρχικού Κώδικα.

Είναι προφανές, πως αυτό που η ΠΑΕ Παναθηναϊκός επιδιώκει, είναι η δημιουργία κλίματος εκφοβισμού των διαιτητών του αγώνα και η άσκηση ψυχολογικής σε βάρος τους πίεσης στο βωμό του αποτελέσματος.

Ότι το κλίμα αυτό μπορεί να οδηγήσει σε έκτροπα σε βάρος των διαιτητών ή της αντίπαλης ομάδας δε δείχνει να απασχολεί καν τον κοινό ιδιοκτήτη του ΣΚΑΪ και της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και μόνιμο σχολιαστή μέσω των social media.

Κατά τα λοιπά «εργάζεται αόκνως», παρέα με τους ειδικούς και γενικούς συμβούλους του, για «το καλό του ποδοσφαίρου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: