Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

«Να δείξουμε ποιοι είμαστε»

Αισιόδοξος ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να κάνει το επόμενο βήμα στο Europa League εμφανίστηκε ο Αλέξανδρος Τζιόλης σε δηλώσεις του μετά την κλήρωση.

«Να δείξουμε ποιοι είμαστε»
Βατούς χαρακτήρισε τους αντιπάλους που ανέδειξε η κληρωτίδα για τον ΠΑΟΚ ο Αλέξανδρος Τζιόλης, τονίζοντας πως η ομάδα του μπορεί να προκριθεί.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αλέξανδρος Τζιόλης στην κάμερα του Novasport για τα αποτελέσματα της κλήρωσης:

«Είναι ένας πολύ καλός όμιλος. Πρέπει να δείξουμε ποια ομάδα είμαστε και όλα θα πάνε καλά. Οι αντίπαλοι είναι βατοί, αρκεί να είμαστε αυτοί που πρέπει και δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Θα μελετήσουμε όλες τις ομάδες. Η Σαχτέρ Καραγκάντι είναι μία άγνωστη ομάδα, είδα μόνο μερικά στιγμιότυπα από το παιχνίδι με τη Σέλτικ και πρέπει να της δώσουμε βάση γιατί μέχρι το τελευταίο λεπτό πάλευε για την είσοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Γιώργος Σαμαράς σίγουρα θα μας πει κάποια πράγματα γι' αυτήν στην Εθνική».

Την διοργάνωση του Γιουρόπα Λιγκ:
«Το Γιουρόπα Λιγκ δίνει ευκαιρία σε ομάδες από πρωταθλήματα δεύτερης διαλογής να διακριθούν. Εμείς είμαστε μία ομάδα που χτίζεται, αλλά δεν έχουμε δικαίωμα να μη δίνουμε σημασία σε αυτή τη διοργάνωση. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι ελληνικές ομάδες συνήθως την υποτιμούν, καθώς καμία δεν την έχει κατακτήσει στο παρελθόν».

Την προτίμησή του για το πρώτο -κεκλεισμένο των θυρών- παιχνίδι:

«Δυστυχώς στο πρώτο παιχνίδι δεν θα έχουμε τον κόσμο μας και είδαμε με τη Σάλκε πόσο μεγάλο μειονέκτημα ήταν αυτό για τους παίκτες. Θα προτιμούσα να παίξουμε το πρώτο παιχνίδι εντός με την Καραγκάντι, μία ομάδα μικρότερης δυναμικότητας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: