Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Πίστη του Στέφενς στον ΠΑΟΚ!!

Την πίστη του ότι ο ΠΑΟΚ θα προκριθεί στην επόμενη φάση τόνισε ο Χουμπ Στέφενς.

Πίστη του Στέφενς στον ΠΑΟΚ!
Δύσκολους χαρακτήρισε τους αντιπάλους που θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ στο Γιουρόπα Λιγκ ο Χουμπ Στέφενς, βλέποντας όμως την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ο Ολλανδός τεχνικός γνωρίζει καλά την ομάδα της πατρίδας του, ενώ τόνισε τη χαρά του που απέφυγαν τα «μεγαθήρια» της κληρωτίδας.

Για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις:
«Καταρχήν είμαι πάντα πολύ χαρούμενος να περιμένω τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Είναι ματς που δίνουν εμπειρίες σε μια ομάδα, που αυξάνουν τον πήχη του ανταγωνισμού. Βλέποντας την κλήρωση, νομίζω ότι ήταν καλό που αποφύγαμε “μεγαθήρια” των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων, όπως η Τότεναμ ή η Βαλένθια».

Για τα αποτελέσματα της κλήρωσης:
«Ωστόσο πρέπει να πω ότι η AZ δεν είναι καθόλου κακή ομάδα, το αντίθετο μάλιστα, ενώ προέρχεται από μια δυνατή ποδοσφαιρική σχολή. Επίσης ξέρω ότι και η Μακάμπι Χάιφα είναι καλή ομάδα, αλλά δεν ξέρω καθόλου την ομάδα από το Καζακστάν. Θα πρέπει να ξαναδώ τα παιχνίδια εναντίον της Σέλτικ και να τη μελετήσω, πριν εκφράσω κάποια γνώμη».

Για τα ταξίδια σε Καζακστάν και Ισραήλ:
«Όμως οι αγώνες σε Καζακστάν και Ισραήλ θα είναι δύσκολοι αγώνες, όπως συμβαίνει παραδοσιακά σ΄ αυτές τις χώρες, ενώ θέλει πολύ καλή οργάνωση και ο τρόπος που θα ταξιδέψουμε εκεί».

Για την πίστη του για πρόκριση:
«Πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να τα καταφέρει στη φάση των ομίλων, όμως μην παρασυρθεί κανείς και πιστέψει ότι αυτό είναι αυτονόητο ή εύκολο. Θα χρειαστεί από εμάς ανάλογη προσπάθεια, όπως δείξαμε στα ματς με τη Μέταλιστ και τη Σάλκε και ελπίζω τα αποτελέσματα τώρα να είναι καλύτερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: