Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Το προφίλ της Μακάμπι Χάιφα!

Η Μακάμπι Χάιφα του Ρούμπεν Ράγιος θα είναι μία από τις τρεις αντιπάλους του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Europa League.

Το προφίλ της Μακάμπι Χάιφα
Μία ιστορική ομάδα του Ισραήλ, που συμπληρώνει φέτος 100 χρόνια ζωής, η Μακάμπι Χάιφα θα βρεθεί στο δρόμο του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Europa League.

Πρόκειται για τη δευτεραθλήτρια Ισραήλ, που μετρά 12 πρωταθλήματα και 5 Κύπελλα. Χρώματά της είναι το πράσινο και το άσπρο, έδρα της το «Κιριάτ Ελιεζέρ» (14.000 θεατών), ενώ στον πάγκο της είναι ο Αρίκ Μπενάδο.

Προκρίθηκε στους ομίλους αποκλείοντας τη ρουμανική Άστρα Γκιούργκιου (2-0 και 1-1), ενώ στον τρίτο προκριματικό γύρο είχε αποκλείσει τη λετονική Βέντσπιλς (0-0 και 3-0). Στον δεύτερο γύρο είχε κάνει… πάρτι απέναντι στη Χαζάρ Λανκαράν από το Αζερμπαϊτζάν με συνολικό σκορ 10-0 (2-0, 0-8). Στο πρωτάθλημα Ισραήλ έχει δώσει φέτος μόνο ένα ματς, νικώντας 3-1 τη Χαποέλ Κιριάτ Σμόνα στην πρεμιέρα.

Στο ρόστερ της ξεχωρίζουν τρεις παίκτες με καλή θητεία στην Ελλάδα. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός Ρούμπεν Ράγιος, που αποκτήθηκε αυτό το καλοκαίρι από τον Αστέρα Τρίπολης, ο Βόσνιος αμυντικός Έντιν Τσότσαλιτς, που τη διετία 2010-12 έπαιξε στον Πανιώνιο και ο Ισραηλινός επιθετικός Σιμόν Αμπουχατζίρα που το διάστημα 2009-11 είχε περάσει από τη Λάρισα.

Η Μακάμπι Χάιφα είχε βρεθεί το 2002 στο δρόμο του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League (3-0 στην Κύπρο, 3-3 στην Αθήνα), ενώ την ίδια σεζόν αναμετρήθηκε στον τρίτο γύρο του Κυπέλλου UEFA από την ΑΕΚ που την απέκλεισε (4-0 στη Νέα Φιλαδέλφεια, 1-4 στην Κύπρο).

Το ρόστερ της Μακάμπι Χάιφα

Τερματοφύλακες: Αμίρ Εντρί, Μπόγιαν Σαράνοφ (Σερβία), Ρον Σούσαν.

Αμυντικοί: Σάμουελ Σάιμαν, Σάρι Φαλά, Ταλέμπ Ταβάτα, Ελάντ Γκαμπάι, Ντέκελ Κέιναν, Έντιν Τσότσαλιτς (Βοσνία), Εγιάμ Μεσουμάρ.

Μέσοι: Ραν Μπουκαράτ, Γκουστάβο Μποκόλι (Βραζιλία), Ρούμπεν Ράγιος (Ισπανία), Ιντάν Βερέντ, Σινταγέου Σάλαλιτς, Εγιάλ Γκολάσα, Ισμαέλ Ριάν, Γιανίβ Κάταν, Τζαμπέρ Ατά, Αβιχάι Γιαντίν.

Επιθετικοί: Ντίνο Εντλόβου (Νότιος Αφρική), Άλον Τούργκεμαν, Σίμον Αμπουχατζίρα, Σόβαλ Γκοζλάν.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: