Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Δεν περνάει ο Ολυμπιακός!!

Με Μπενφίκα και Παρί καμμία τύχη δεν δίνει ο Αποδυτηριάκιας στον πρωταθλητή… Για μία ακόμα φορά ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη θα κάτσει πάνω στο παγωτό. Με αντιπάλους στον όμιλο την Παρί Σαιν Ζερμαίν και την αγαπημένη μου Μπενφίκα δεν πρόκειται να προχωρήσει στους 16 του τσάμπιονς ληγκ. «Και πώς το ξέρεις, αποδυτηριάκια;».
Δεν το ξέρω.
«Τότε πώς το λες;»
Γιατί να μην το πω. Δεν ούρησα στο υπόγειο εγώ. Τι θα πει «Πώς το ξέρεις;». Το ξέρουν όλοι όσοι ήδη αποφάσισαν ότι ο Ολυμπιακός περνάει διότι στάθηκε τυχερός, διότι η κλήρωση είναι εύκολη, βολική, ελπιδοφόρα. Και δεν το ξέρει ο αποδυτηριάκιας; Σε παρακαλώ.
Όσο ξέρουν όλοι αυτοί, τόσο ξέρει και ο ξερόλας αποδυτηριάκιας. Στο φινάλε να ακουστεί και ο αντίλογος. Δηλαδή; Η κλήρωση όσο αβανταδόρικη κι αν είναι δεν σε σπρώχνει στην πρόκριση. Το’χουμε δει το έργο εδώ και χίλια χρόνια. Ακόμα, μία ομάδα και με κλήρωση-λαχείο να σπάει τα μούτρα της στον καθρέπτη.
Τελικά. Έγινε κλήρωση; Φερμουάρ ζάμα. Άσε πρώτα να μιλήσει η μπάλλα στο γήπεδο, όχι τα μπαλλάκια της κληρωτίδας. Και μετά, όταν χαλάσει την κλειτορίδα των αντιπάλων του, να τον χειροκροτήσουμε τον πρωταθλητή μας. Χαίρετε.

Πάει στοίχημα για κονόμα στα παιχνίδια του ομίλου του Ολυμπιακού ο apodytiriakias.gr

Στο ποδόσφαιρο απαγορεύεται η πρόβλεψη. Νόμος. Άγραφος. Κι ακριβώς επειδή το έργο στο γήπεδο είναι απρόβλεπτο, σε τούτο το ακλόνητο δεδομένο στηρίζεται το κουμάρι. Η βιομηχανία του ποδοσφαιρικού στοιχήματος. Πάμε παρακάτω.

Υπάρχουν, όμως, και οι εξαιρετικές περιπτώσεις. Οι σούπερ σπέσιαλ εξαιρέσεις. Όχι, ακόμα, δεν βγάζω από το συρτάρι τον γκουρού του στοιχήματος Γιώργο Παρασκευά, όπως έτσι τον χαρακτήρισε ο «ΦΙΛΑΘΛΟΣ» όταν τον πρωτοπαρουσίασε σα συνεργάτη του το ελληνικό κοινό. Πάμε παρακάτω. Πάμε στοίχημα.

Πουλάνε τα σχόλια και οι αναλύσεις μετά την κλήρωση. Γιατί; Επειδή ο κόσμος, όσα χρόνια κι αν τρώει στη μάπα το τόπι, έχει αδυναμία να αντιληφθεί την αλφαβήτα. Είπαμε. Δεν παίζει πρόβλεψη αξιόπιστη στη μπάλλα. Ποτέ.

Αφού, λοιπόν, σώνει και καλά κάποιοι ψοφάνε για προγνωστικά, να μιλήσει η μετεωρολογική σκέψη του αποδυτηριάκια. Έχουμε και λέμε. Πρώτο ματς με Παρί στο Καραϊσκάκη, ισόπαλο 0-0. Δεύτερο εκτός έδρας με Άντερλεχτ, νίκη 1-0 του Ολυμπιακού, ο οποίος στη συνέχεια θα υποστεί τέσσερις ήττες στον όμιλο. Έτσι τα βλέπω.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: