Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Έβαλε δύο γκολ… και φεύγει ο Κακά!!

Το καθήκον του το έκανε! Ο Κακά πέτυχε τα δύο από τα συνολικά τέσσερα τέρματα της Ρεάλ Μαδρίτης στο φιλικό απέναντι στη Λα Κορούνια και μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε πως θέλει να φύγει εδώ και τώρα.

Έβαλε δύο γκολ… και φεύγει ο Κακά!
Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε 4-0 σε φιλικό επί της Λα Κορούνια , ωστόσο, ο σκόρερ των δύο τερμάτων της «βασίλισσας», Ρικάρντο Κακά, δήλωσε πως θέλει να αποχωρήσει άμεσα από την ομάδα.

«Θέλω να αποχωρήσω από τη Ρεάλ Μαδρίτης πριν την τελευταία μέρα των μεταγραφών. Πιστεύω ότι είναι ό,τι καλύτερο τόσο για εμένα όσο και για τον σύλλογο. Ξέρουν την πρόθεσή μου και ελπίζω να με βοηθήσω», είπε χαρακτηριστικά ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός.

Λίγη ώρα μετά τις δηλώσεις του Κακά, δημοσιεύματα στην Ιταλία κάνουν λόγο για σκέψεις της Μίλαν να μπει στο παιχνίδι της απόκτησής του.

Όσον αφορά το φιλικό, που πέρασε σε δεύτερη μοίρα. Η «βασίλισσα» έκανε πάρτι απέναντι στη Λα Κορούνια και άνοιξε το σκορ με τον Βραζιλιάνο άσο στο 6ο λεπτό. Έξι λεπτά αργότερα ο Μοράτα έκανε δύο τα τέρματα της ομάδας, ενώ στο 16΄ ο Καζεμίρο πήρε τη σκυτάλη. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Κακά, που ίσως να σημείωσε το τελευταίο του τέρμα με τη Ρεάλ
Μαδρίτης.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: