Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

«Συνεχίζονται οι συζητήσεις για τον Νίνη»

Τις συζητήσεις της Πάρμα με τον ΠΑΟΚ επιβεβαίωσε ο Πέντρο Λεονάρντι, τονίζοντας πως μέχρι τη Δευτέρα θα ξεκαθαρίσει η μεταγραφή του Σωτήρη Νίνη στο «δικέφαλο του Βορρά».

«Συνεχίζονται οι συζητήσεις για τον Νίνη»
Για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Σωτήρη Νίνη και το επίπεδο των συζητήσεων για την μεταγραφή, μίλησε ο Πέντρο Λεονάρντι.

Ο τεχνικός διευθυντής της Πάρμα, σε δηλώσεις του στον Arena, τόνισε πως οι συζητήσεις βρίσκονται σε καλό επίπεδο και μέχρι την Δευτέρα αναμένεται να ολοκληρωθούν:

«Συζητάμε με τον ΠΑΟΚ. Δεν έχει κλείσει ακόμη οριστικά η υπόθεση της μεταγραφής. Πιστεύουμε και ελπίζουμε ότι θα καταλήξουμε σε συμφωνία και θα δώσουμε την ευκαιρία στον Σωτήρη να παίξει στον ΠΑΟΚ. Επαναλαμβάνω, συζητάμε, αλλά δεν έκλεισε η μεταγραφή ακόμα»

«Μίλησα χθες με τον Σωτήρη και μου είπε ότι θα είναι πολύ ικανοποιημένος, εάν όλα πάνε καλά και του δοθεί η δυνατότητα να παίξει στον ΠΑΟΚ. Τονίζω ότι αυτή την φορά ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρθηκε πραγματικά για τον Νίνη και αυτό πρέπει να κρατήσουμε. Πάντως η μεταγραφή δεν έχει κλείσει ακόμα. Μέχρι την Δευτέρα θα έχουμε οριστικές εξελίξεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια: