Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Καββαδάς: «Ακόμη δεν το έχω συνειδητοποιήσει»

Ο Βασίλης Καββαδάς πασχίζει ακόμη να καταλάβει πως θα παίξει στο Ευρωμπάσκετ με την Εθνική.

Καββαδάς: «Ακόμη δεν το έχω συνειδητοποιήσει»
Είναι λιγομίλητος και σπανίως χαμογελά, αλλά το γεγονός ότι κέρδισε θέση στη δωδεκάδα εν όψει Ευρωμπάσκετ έκανε πανευτυχή τον Βασίλη Καββαδά.

«Ακόμη δεν έχω συνειδητοποιήσει πως θα είμαι στην Εθνική σε μία μεγάλη διοργάνωση. Είμαι πολύ χαρούμενος. Βρέθηκα από το πουθενά στην προετοιμασία και με τον ίδιο τρόπο στη δωδεκάδα. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω την Εθνική και ό,τι μου ζητήσει ο προπονητής», δήλωσε ο σέντερ του Πανιωνίου.



Μπουρούσης: «Στόχος το μετάλλιο»

Ο Γιάννης Μπουρούσης δεν κρύφτηκε για το μεγάλο στόχο της Εθνικής στο Ευρωμπάσκετ.

Απέφυγε τις… κοινοτοπίες όπως «πάμε βήμα-βήμα» ο Γιάννης Μπουρούσης μιλώντας ανοιχτά για το μεγάλο στόχο της Εθνικής στο Ευρωμπάσκετ, που είναι το μετάλλιο.

«Ολοκληρώσαμε τα φιλικά με μία καλή εμφάνιση. Η ομάδα είναι σε καλό δρόμο και βελτιώνεται μέρα με τη μέρα. Δεν κρύβουμε πως στόχος μας είναι το μετάλλιο. Όμως θα χρειαστεί πολλή δουλειά και συγκέντρωση. Το ότι κατακτήσαμε αυτό το τουρνουά δεν έχει σημασία. Το θέμα είναι να παρουσιαστούμε όπως πρέπει από τις 4 Σεπτεμβρίου, στα επίσημα παιχνίδια», δήλωσε ο διεθνής σέντερ.


Ανδριανός: «Ποντάρω στην πρώτη θέση της Εθνικής»

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Ανδριανός επισκέφτηκε τα αποδυτήρια της Εθνικής κι ευχήθηκε καλή επιτυχία εν όψει Ευρωμπάσκετ.

Σε πρωτιά της Εθνικής στο Ευρωμπάσκετ ποντάρει ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Ανδριανός, όπως δήλωσε αφότου επισκέφτηκε τα αποδυτήρια της ομάδας μετά το τουρνουά Ακρόπολις.

Ερωτηθείς σε ποια θέση θα στοιχημάτιζε πως θα τερματίσει η Εθνική, απάντησε γελώντας: «Μα, στην πρώτη θέση», ενώ τόνισε: «Είδαμε σήμερα έναν ωραίο αγώνα και από τις δύο ομάδες. Εύχομαι ολόψυχα, όπως όλοι οι Έλληνες φίλαθλοι, καλή επιτυχία στην Εθνική Ελλάδας στο Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας. Έχουμε σπουδαίους παίκτες, έχουμε ομαδικό πνεύμα, έχουμε τεράστια πείρα από συμμετοχές σε κορυφαίες διεθνείς διοργανώσεις, έχουμε ένα σοβαρό προπονητικό επιτελείο. Διαθέτουμε δηλαδή όλες τις προϋποθέσεις για μια ακόμη μεγάλη διάκριση που θα υπογραμμίσει ξανά τη θέση της Ελλάδας στην ελίτ του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Να είναι βασικά υγιείς οι παίκτες, να μας δίνουν νίκες και να μας κάνουν υπερήφανους. Η Πολιτεία, όπως οφείλει, είναι πάντα δίπλα στις προσπάθειες της Εθνικής Ελλάδας και τη στηρίζει με κάθε τρόπο, στο πλαίσιο βεβαίως της δύσκολης συγκυρίας που περνά η πατρίδα μας».


Δεν υπάρχουν σχόλια: