Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Πράνιτς και άλλος ένας!!

Μια τελική επαφή, κατά την οποία θα πάρει επίσημη μορφή η συμφωνία που έχει επιτευχθεί, απομένει για τη μεταγραφή του Πράνιτς στον Παναθηναϊκό. Πιθανή ακόμα μια μεταγραφή, φεύγει ο Σο.

Πράνιτς και άλλος ένας!
Πιο κοντά από ποτέ στον Ντάνιελ Πράνιτς βρίσκεται ο Παναθηναϊκός.

Οι «πράσινοι», θα έχουν μια τελική επαφή με τον ποδοσφαιριστή ίσως και τις επόμενες ώρες.

Μόλις πάρει επίσημη μορφή η συμφωνία που έχει επιτευχθεί ανάμεσά τους, τότε όλα θα έχουν τελειώσει και θα απομένουν τα τυπικά για την προσθήκη του έμπειρου άσου στο πράσινο ρόστερ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στον Παναθηναϊκό συνεχίζουν τις κινήσεις τους στο μεταγραφικό «παζάρι» και δεν αποκλείεται να γίνει ακόμα μια μεταγραφή, πέρα από αυτές για τις οποίες έχει γίνει αναφορά όλες τις προηγούμενες μέρες.

Από Δευτέρα του Μπαλμπόα

Ακόμα δεν έχουν καταφέρει στον Παναθηναϊκό να αποκτήσουν ξεκάθαρη και ολοκληρωμένη εικόνα για τις ικανότητές του, οπότε δεν μπορούν να πάρουν άμεσα απόφαση για την πιθανή απόκτησή του. Όπως τονίζουν στο πράσινο «στρατόπεδο», θα υπάρξουν εξελίξεις στην περίπτωσή του από Δευτέρα, αφού θέλουν να τον δουν σε περισσότερες προπονήσεις.

Φεύγει και ο Σο

Μετά τη συμφωνία του Βίκτορ Βιτόλο με την Ελαζίνγκσπορ, ήρθε και αυτή του Πάπε Σο με την τουρκική ομάδα! Ο θηριώδης μέσος επιστρέφει την Παρασκευή στην Ελλάδα για να λύσει το συμβόλαιό του με το «τριφύλλι» και από τη μετακίνησή του στην Τουρκία, ο Παναθηναϊκός θα πάρει ένα μικρό ποσό.

Τίποτα για Κουίνσι, «διαζύγιο» με Φορναρόλι

Ο Κουίνσι Οβούσου Αμπέγιε «πάλεψε» για να πάρει μεταγραφή στην Κρίσταλ Πάλας και από τη στιγμή που δεν έγινε αυτό νωρίτερα μέσα στο καλοκαίρι, δεν κατάφερε να κάνει τίποτα καλό. Έληξε η άδειά του, επιστρέφει στην Αθήνα και αρχίζει προπονήσεις με τους «κομμένους».

Σε διαπραγματεύσεις με τον Μπρούνο Φορναρόλι για το ύψος της αποζημίωσης που θα λάβει ώστε να αποτελέσει παρελθόν από τον Παναθηναϊκό βρίσκονται οι άνθρωποι της ομάδας. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: