Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Καραγκούνης: «Μόνο πίκρα…»

Εμφανώς απογοητευμένος από την υπερπροσπάθεια του Ατρομήτου που δεν έφερε την πρόκριση απέναντι στην Άλκμααρ εμφανίστηκε ο Θανάσης Καραγκούνης.

Καραγκούνης: «Μόνο πίκρα…»
Ο Ατρόμητος έκανε υπερπροσπάθεια, άγγιξε το θαύμα, αλλά δεν επιβραβεύτηκε. Η νίκη επί της Άλκμααρ με 2-0 στην Ολλανδία είναι σπουδαία, αλλά όχι αρκετή για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League. Ο σκόρερ του… σημερινού γκολ της ομάδας, Θανάσης Καραγκούνης, σχεδόν βουρκωμένος δεν έκρυψε την απογοήτευσή του.

«Μας μένει η πίκρα. Το πιστέψαμε, προσπαθήσαμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Από την πρώτη στιγμή που φύγαμε από την Ελλάδα λέγαμε πως μπορούμε να το παλέψουμε. Ευτυχήσαμε να μείνει η Άλκμααρ με δέκα παίκτες. Έγιναν αυτά που έγιναν με τη διακοπή του ματς, συνεχίσαμε και σήμερα, αλλά δεν τα καταφέραμε. Χάσαμε πέναλτι, είχαμε δοκάρι, χάσαμε πολλές ευκαιρίες… Τι να πω; Μόνο πίκρα», τόνισε.

«Το όνειρο των φιλάθλων μας ήταν να περάσουμε στους ομίλους. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε, αν και φτάσαμε τόσο κοντά. Τους ευχαριστούμε πολύ για την υποστήριξη. Πραγματικά το θέλαμε πολύ. Φτάσαμε στην πηγή, αλλά δεν ήπιαμε νερό», πρόσθεσε ο νεαρός μεσοεπιθετικός.

Για την κλήση του Δημήτρη Παπαδόπουλου στην Εθνική, είπε: «Είναι ένας σπουδαίος επιθετικός, από τους καλύτερους Έλληνες κι αξίζει να βρίσκεται στην Εθνική. Επέστρεψε σε πολύ υψηλό επίπεδο κι έκανε πέρσι μια πολύ καλή χρονιά με τον Πανθρακικό».



Λαζαρίδης: «Δεν μας ήθελε η τύχη»

«Αγγίξαμε το όνειρο, αλλά δεν μας ήθελε η τύχη», δήλωσε ο Νίκος Λαζαρίδης μετά τον αποκλεισμό του Ατρομήτου από την Άλκμααρ την οποία κέρδισαν με σκορ 2-0.

Με την τύχη τα έβαλε ο Νίκος Λαζαρίδης, ο οποίος τόνισε πως με τη νίκη τους κόντρα στην Άλκμααρ (2-0) άγγιξαν το όνειρο.

Ο αμυντικός της ομάδας του Περιστερίου δεν μπορούσε να μην αναφερθεί στη διακοπή του αγώνα, χαρακτηρίζοντας το εν λόγω συμβάν πρωτόγνωρο.

Μετά τον αποκλεισμό από τους ομίλους του Europa League ο Λαζαρίδης επισήμανε πως πλέον στόχος της ομάδας είναι το πρωτάθλημα, ώστε να μπορέσουν να διεκδικήσουν ξανά την έξοδό τους στην Ευρώπη.

«Αγγίξαμε το όνειρο, παίξαμε καλά, παίξαμε όπως έπρεπε σε αυτά τα τριάντα λεπτά που μας απέμεναν. Αυτό ήταν κάτι πρωτόγνωρο για εμάς και για τους αντιπάλους μας. Παρόλα αυτά ήμασταν συγκεντρωμένοι, κάναμε ευκαιρίες. Όμως δεν μας ήθελε η τύχη, δεν μας ήθελε η μπάλα. Χάσαμε πολύ μεγάλες ευκαιρίες. Τώρα επικεντρωνόμαστε στο πρωτάθλημα για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε και πάλι την ευρωπαϊκή μας έξοδο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: