Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

«Κλεισμένος» ο Γιαταμπαρέ!!

Τη φανέλα του Ολυμπιακού θα φορά ο Γιαταμπαρέ καθώς οι ερυθρόλευκοι τα έχουν βρει στα περισσότερα ζητήματα με την Μπαστιά! Συμφωνία και για τον Ντινγκά! Την Παρασκευή ανακοινώνονται.

«Κλεισμένος» ο Γιαταμπαρέ!
Τη φανέλα του Ολυμπιακού θα φορά ο Γιαταμπαρέ!

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι ερυθρόλευκοι τα έχουν βρει στα περισσότερα ζητήματα με την Μπαστιά για την απόκτηση του.

Οι άνθρωποι των Πειραιωτών είχαν από χθες διαπραγματεύσεις με τους εκπροσώπους της γαλλικής ομάδας για την παραχώρησή του άσου από το Μάλι.

Το βράδυ της Πέμπτης οι δύο πλευρές συζήτησαν και πάλι, με το θέμα να έχει προχωρήσει πάρα πολύ και να έχει επέλθει συμφωνία σε σημαντικά σημεία της μεταγραφής.

Την Παρασκευή θα υπάρξει νέα συζήτηση με τους υπευθύνους της Μπαστιά για να τακτοποιηθούν και οι λεπτομέρειες που απομένουν.

Την ίδια στιγμή, οι ερυθρόλευκοι τα έχουν βρει σε όλα με την Μονακό για τον Ντινγκά! Ανάμεσα στις δύο ομάδες υπάρχει συμφωνία για δανεισμό του παίκτη για έναν χρόνο με τον Ολυμπιακό όμως να έχει εξασφαλίσει ότι το επόμενο καλοκαίρι θα μπορεί να τον αγοράσει με ένα συγκεκριμένο χρηματικό ποσό.

Οι επίσημες ανακοινώσεις και για τους δύο παίκτες δεν αποκλείεται να υπάρξουν αύριο!Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: