Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Πήρε Παπαδόπουλο ο Σάντος!!

Μετά από πάρα πολλά χρόνια ο Δημήτρης Παπαδόπουλος κλήθηκε στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδας για τους κρίσιμους αγώνες με Λιχτενστάιν και Λετονία για την προκριματική φάση του Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Πήρε Παπαδόπουλο ο Σάντος
Την 24μελη αποστολή της Εθνικής Ελλάδας για τα κρίσιμα παιχνίδι με το Λιχτενστάιν (06/09 εκτός) και την Λετονία (10/09 στο Καραϊσκάκη) ανακοίνωσε ο Φερνάντο Σάντος.

Στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα επιστρέφει ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, ο οποίος την τελευταία φορά που είχε αγωνιστεί με το εθνόσημο στο στήθος ήταν στο φιλικό με την Ισπανία (ήττα με σκορ 2-3) στην Τούμπα.

Ο 31χρονος φορ εξαργυρώνει την πολύ καλή παρουσία που είχε πέρσι με τη φανέλα του Πανθρακικού και φέτος με τον Ατρόμητο στο πρωτάθλημα.

Επίσης, ο ομοσπονδιακός τεχνικός κάλεσε τους Καραγκούνη, Σαλπιγγίδη και Σαμαράς, τους οποίους είχε αφήσει εκτός από το φιλικό παιχνίδι με την Αυστρία.

Εκτός έμειναν ο Φυτανίδης και ο Δημούτσος σε σχέση με την πρόσφατη αποστολή της «γαλανόλευκης»

Αναλυτικά η αποστολή

Καρνέζης, Σηφάκης, Τοροσίδης, Βύντρα, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Σιόβας, Σπυρόπουλος, Χολέμπας, Ταχτσίδης, Τζιόλης, Μανιάτης, Καραγκούνης, Κατσουράνης, Φορτούνης

Η συγκέντρωση των διεθνών είναι προγραμματισμένη την ερχόμενη Δευτέρα (02/09) το πρωί. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: