Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Διπλό όπως πέρυσι στο Περιστέρι...!

Ο Παντελής Ζουμπούλης εξηγεί γιατί ο Άρης χρειάζεται τόσο πολύ τη νίκη στον Ατρομήτο και σημειώνει πως τίποτα δεν είναι ίδιο με το περσινό ματς σε αυτό το γήπεδο. Ο Αρης πέρασε μία δύσκολη εβδομάδα. Συσσωρεύτηκε νωρίς νωρίς πολλή πίεση εξαιτίας του άσχημου ξεκινήματος στο πρωτάθλημα και είναι κάτι παραπάνω από προφανές ότι η ατμόσφαιρα θα… αποσυμπιεστεί μόνο με αποτελέσματα. Με νίκες, δηλαδή. Αυτό είναι ξεκάθαρο.
Η διοίκηση επέλεξε να διαχειριστεί την κατάσταση με ψυχραιμία και όχι αποφάσεις εν θερμό. Δεν είναι εύκολο για τον Αρη, μετά τα όσα βίωσε πέρσι, να επικρατήσει η λογική, εντούτοις μέχρι στιγμής το καταφέρνει. Βέβαια, βρισκόμαστε μόλις στη 3η αγωνιστική. Η διοίκηση προσπαθεί να ισορροπήσει μεταξύ της ποδοσφαιρικής λογικής και του παραλόγου(;) που επικρατεί στον περίγυρο, εξαιτίας της πίεσης που δημιουργούν οι δύο ήττες στο ξεκίνημα. Από την άλλη, επειδή έχουν απομείνει… κατάλοιπα από την περσινή σεζόν, μειώνεται ο χρόνος πίστωσης από όλους. Δυστυχώς. Είναι, όμως, αναπόφευκτο.
Κακά τα ψέματα, η κλεψύδρα γύρισε ανάποδα μετά την ήττα από την Καλλονή. Το ξέρει και η διοίκηση, το ξέρει και ο Χατζηνικολάου, το ξέρουν και οι παίκτες, το γνωρίζει και ο Μούτας. Την Κυριακή ο Αρης παίζει στο Περιστέρι. Εκεί όπου πέρσι έκλαιγε με σπαραγμό ο Παπαζαχαρίας και οι «κίτρινοι» ουσιαστικά εξασφάλισαν την παραμονή τους κερδίζοντας 0-1. Άλλο πέρσι όμως, άλλο φέτος. Δεν ξέρουμε αν και φέτος το Περιστέρι αποδειχθεί τόσο «φιλόξενο», αφού και ο Ατρόμητος θέλει για δικούς του λόγους να κερδίσει, σημασία όμως έχει ότι το αποτέλεσμα –και φέτος- θα διαμορφώσει το τοπίο της επόμενης μέρας στο «Βικελίδης».
Οι επαφές του Ηλιάδη αυτήν την εβδομάδα με το προπονητικό επιτελείο και τους παίκτες, πέραν της στήριξης που τους παρείχε, έκρυβαν ακόμη ένα μήνυμα: «φέρτε τώρα αποτελέσματα», τους ζήτησε ευθέως. Αυτό το μήνυμα έκρυβε και η ανακοίνωση που έβγαλε μεσοβδόμαδα η ΠΑΕ, στην οποία έλεγε ότι «θα δείξει αντανακλαστικά». Ο νοών νοείτω.
Ο Αρης καλείται να επαναλάβει στο Περιστέρι το περσινό του «διπλό», για να ξαναβρεί την ηρεμία του και στη διακοπή που ακολουθεί να ανασυγκροτηθεί. Σε διαφορετική περίπτωση, τη Δευτέρα θα ξημερώσει μια διαφορετική μέρα στο «Βικελίδης».
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: