Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Στο «στόχαστρο» της Τότεναμ ο Τσιτσαρίτο!!

Την περίπτωση του Τσιτσαρίτο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξετάζουν «ζεστά» στην Τότεναμ.


Στο «στόχαστρο» της Τότεναμ ο Τσιτσαρίτο
Μεταγραφές ουσίας επιχειρούν στην Τότεναμ, ώστε να γίνει πραγματικότητα η έξοδος στους ομίλους του Champions League την επόμενη σεζόν.

Για αυτό τον λόγο υπάρχει μεταγραφικός αναβρασμός στις τάξεις του λονδρέζικου συλλόγου, στον οποίο κινούνται «ζεστά» για την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ λίγες μέρες πριν από τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της «Daily Mirror», οι Λονδρέζοι προσέγγισαν τη Μάντσεστερ Γιουνάτειντ για τον Τσιτσαρίτο. Τα «σπιρούνια» καλούνται να πληρώσουν ένα ποσό κοντά στα 17 εκατ. ευρώ για να κάνουν τον Μεξικανό φορ δικό τους.

Ο διεθνής άσος δεν συμπεριλαμβάνεται στα βασικά πλάνα του Ντέιβιντ Μόγες και οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν θα έλεγαν όχι σε μία ικανοποιητική πρόταση για την παραχώρησή του.

Άλλωστε, στην Τότεναμ εκτιμούν ότι είναι πιθανό να πουληθεί ο Ζερμέν Ντεφό πριν από τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου, κάτι που θα αύξανε τις πιθανότητες να γίνει κάποια κίνηση για τον Τσιτσαρίτο.

Πάντως, στο «Ολντ Τράφορντ» δεν καίγονται να πουλήσουν τον Μεξικανό, αλλά αν όντως υπάρξει επίσημο ενδιαφέρον για εκείνον θα τον έδιναν ευχαρίστως.

Η Τότεναμ θα ήθελε η… δουλειά να γίνει με ένα ποσό κοντά στα 8 με 9 εκατ. ευρώ, όμως η Γιουνάιτεντ αξιώνει τα διπλάσια για να δώσει το «Ο.Κ.». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: