Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Ανακοίνωσε Ετό η Τσέλσι!!

Ολοκληρώθηκε το deal! Η Τσέλσι ανακοίνωσε την απόκτηση του Σαμουέλ Ετό για τον επόμενο χρόνο με τον παίκτη να δηλώνει χαρούμενος που συνεχίζει στους «μπλε», υπό τις οδηγίες του Ζοσέ Μουρίνιο.

Ανακοίνωσε Ετό η Τσέλσι!
Έκλεισε και το τυπικό σκέλος της υπόθεσης! Ο Σαμουέλ Ετό μέχρι το καλοκαίρι του 2014 θα είναι και επίσημα παίκτης της Τσέλσι, όπως ανακοίνωσαν οι Λονδρέζοι την Πέμπτη. Ο 32χρονος επιθετικός είχε μεταβεί στην Αγγλία από χθες το απόγευμα, αφού υπήρχε πλήρης συμφωνία τόσο στην χρονική διάρκεια του συμβολαίου, όσο και στο οικονομικό.

Ο παίκτης αποχώρησε από την Ανζί, έγινε συνολικά ο 12ος που φεύγει, μετά τη νέα πολιτική των Ρώσων και πλέον συναντά ξανά τον Ζοσέ Μουρίνιο, αφού οι δυο τους είχαν συνεργαστεί άψογα στην Ίντερ, όταν το 2010 είχαν κατακτήσει το τρεμπλ. Οι ετήσιες απολαβές δεν έχουν γίνει γνωστές, ωστόσο εκτιμάται πως θα εισπράξει περίπου 6-7 εκατ. ευρώ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, αλλά παράλληλα και αγχωμένος γιατί θέλω να παίξω όσο το δυνατότερο γρηγορότερα. Δεν ήταν καθόλου δύσκολη απόφαση. Είδε την ποιότητα και την προοπτική που έχει η Τσέλσι και ήμουν πολύ χαρούμενος που μπορώ να συνεργαστώ ξανά με τον Ζοσέ Μουρίνιο. Μου δόθηκε η ευκαιρία γι' αυτό και είμαι ενθουσιασμένος», τα πρώτα του λόγια μετά τις υπογραφές. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: