Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Μαρτίνο: «Το Kύπελλο ανήκει στον Τίτο»!

Στον Τίτο Βιλανόβα και τους παίκτες ανήκει το τρόπαιο του Σούπερ Καπ Ισπανίας, σύμφωνα με τον τεχνικό της Μπαρτσελόνα, Χεράρδο Μαρτίνο.

Μαρτίνο: «Το Kύπελλο ανήκει στον Τίτο»
Ο Χεράρδο Μαρτίνο είχε τη χαρά να κατακτήσει τον πρώτο του τίτλο με τη Μπαρτσελόνα, λίγες εβδομάδες αφού αντικατέστησε τον Τίτο Βιλανόβα στον πάγκο της ομάδας.

Σε δύο αναμετρήσεις κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης, οι «μπλαουγκράνα» κατάφεραν να υπερισχύσουν με το εκτός έδρας γκολ του ισόπαλου 1-1 στο «Βιθέντε Καλντερόν» μετά και το ισόπαλο 0-0 στο «Καμπ Νόου», βάζοντας ένα ακόμη… ασημικό στην τροπαιοθήκη τους.

Ο «Τάτα» ωστόσο, έσπευσε να… χαρίσει το τρόπαιο στον Τίτο Βιλανόβα, λέγοντας πως κατακτήθηκε με δική του δουλειά, ενώ εκείνος βρέθηκε στον πάγκο της «Μπάρτσα» μετά από σειρά ατυχών γεγονότων.

«Η κατάκτηση του τροπαίου από τη Μπαρτσελόνα οφείλεται σε ό,τι έγινε πέρυσι. Στο κάτω – κάτω κατέληξα να το κερδίσω μετά από μια σειρά ατυχών γεγονότων. Το κύπελλο ανήκει στους παίκτες, τον Τίτο Βιλανόβα και το υπόλοιπο προπονητικό τιμ» τόνισε ο 50χρονος κόουτς. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: