Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Πήραν το «μήνυμα»

Προ των ευθυνών του έθεσε ολόκληρο το ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη ο Δημήτρης Ηλιάδης, ο οποίος χθες επισκέφτηκε την ομάδα στο Νέο Ρύσιο.

Πήραν το «μήνυμα»
Μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση έστειλε ο Δημήτρης Ηλιάδης στη χθεσινή προπόνηση του Άρη.

Ο πρόεδρος και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης, δεν πήγαν για να «χαϊδέψουν» τους παίκτες, αλλά να τους μιλήσουν με σκληρή γλώσσα και να τους θέσουν προ των ευθυνών τους.

Μάλιστα, τους μίλησε σε έντονο ύφος και κοιτούσε τον κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά. «Να ξέρετε όταν μπαίνετε στο γήπεδο πρώτα θα παίζεται για τον Άρη, την ιστορία του, τον κόσμο του και μετά για τον εαυτό σας. Αυτό δεν πρέπει να βγει ποτέ από το μυαλό σας», είπε αρχικά ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου.

Στη συνέχεια, ο κ. Ηλιάδης στάθηκε στις σχέσεις των παικτών: «Φροντίστε να είστε αγαπημένοι και να λύσετε εάν υπάρχουν παρεξηγήσεις που υπάρχουν μεταξύ σας. Η διοίκηση δεν θα δείξει καμία ανοχή σε τέτοιου είδους συμπεριφορές. Προέχει το καλό και ηρεμία της ομάδας».

Λίγο πριν το τέλος της ομιλίας του ο πρόεδρος της «κίτρινης» ΠΑΕ έθεσε προβληματισμούς συγκρίνοντας την προβληματική χρονιά που πέρασε για τον Άρη και τα όσα βίωσε ο σύλλογος. Επίσης, στάθηκε στις συνεχόμενες αλλαγές στην τεχνική ηγεσία, τονίζοντας ότι είναι η εύκολη λύση και όλοι έχουν μερίδιο ευθύνης στα καλά και στα δύσκολα.

Εν τω μεταξύ, στη σημερινό προπόνηση θα φανεί αν ο Γιάννης Χατζηνικολάου μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Ρούμπεν Πουλίδο. Ο Ισπανός στόπερ ακλούθησε και χθες ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας και σήμερα δοκιμάσει να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: