Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Στοχ: «Μπορούμε να περάσουμε»

Τον καλύτερό τους εαυτό σε κάθε αγωνιστική του Europa League θα δώσουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Μίροσλαβ Στοχ. Πάντως, ο Σλοβάκος άσος ήταν αισιόδοξος.

Στοχ: «Μπορούμε να περάσουμε»
Την πίστη ότι ο ΠΑΟΚ θα καταφέρει να προκριθεί στους «32» του Europa League εξέφρασε ο Μίροσλαβ Στοχ.

Ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός τόνισε ότι η κλήρωση είναι καλή για τον «Δικέφαλο του Βορρά», αν κάποιος κοιτάξει και τους άλλους ομίλους της διοργάνωσης, όμως εκείνος και οι συμπαίκτες του χρειάζεται να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι σε κάθε ματς για να πετύχουν τον στόχο τους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο διεθνής άσος στον ΑΝΤ1

Για την κλήρωση του ΠΑΟΚ

«Σίγουρα θα μπορούσαμε να έχουμε μία πιο δύσκολη κλήρωση. Στα χαρτιά είναι το εύκολο ή το δύσκολο. Μπορεί να είμαστε φαβορί μαζί με την Άλκμααρ, όμως όλα θα φανούν μέσα στο γήπεδο. Πρέπει να είμαστε σοβαροί για να μπορούμε να πετύχουμε κάτι σε αυτή διοργάνωση. Θα παίξουμε με την κάθε ομάδα δύο φορές, οπότε δεν έχει σημασία το πρόγραμμα. Όλα θα φανούν μέσα στο γήπεδο. Μπορούμε να περάσουμε στην επόμενη φάση, ειδικά αν αγωνιστούμε όπως με την Σάλκε».

Για τους στόχους του «Δικεφάλου του Βορρά»

«Έχουμε πολύ καλή ομάδα και εμένα μου αρέσει να δίνουμε πολλά ματς. Είμαστε μία ομάδα που μπορούμε να παλέψουμε για την πρώτη θέση και να παλέψουμε για να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται στην Ευρώπη».

Για τον Βλάντιμιρ Βάις του Ολυμπιακού, ο οποίος είναι πολύ καλός του φίλος, και αν έχουν βάλει κάποιο στοίχημα

«Δεν έχουμε μιλήσει ακόμα, αλλά θα είναι πολύ ενδιαφέρον το παιχνίδι που θα αγωνιστούμε ως αντίπαλοι. Πρόκειται για σημαντικά ματς και περιμένουμε να τους νικήσουμε».

Για το αν αγχώνεται με το γεγονός ότι θεωρείται ηγέτης του ΠΑΟΚ

«Δεν φοβάμαι ή δεν με αγχώνει να πάρω αυτό το ρόλο. Σε μια ομάδα, όμως, οι ηγέτες είναι οι μεγαλύτεροι σε ηλικία ποδοσφαιριστές. Θα είναι ωραίο να μπορέσω να ανταποκριθώ ηγέτης με την απόδοσή μου».

Για τα εμπόδια που θα βάλουν η Σαχτέρ και η Μακάμπι:

«Έχει δυσκολίες ο όμιλος, αφού δεν είναι εύκολο να παίζεις στο Καζακστάν και το Ισραήλ. Οι συνθήκες σε τέτοιου είδους ματς είναι περίπλοκες. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι να δώσουμε το 100% στον αγωνιστικό χώρο για να πετύχουμε τον στόχο μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: