Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Φερμπέικ: «Ήμασταν τυχεροί με Ατρόμητο»

Ανακουφισμένος ήταν ο Γκέρτιαν Φερμπέικ μετά την πρόκριση της Άλκμααρ επί του Ατρομήτου παρά την ήττα με 2-0 στην Ολλανδία.

Φερμπέικ: «Ήμασταν τυχεροί με Ατρόμητο»
Από του Χάρου τα δόντια γλίτωσε η Άλκμααρ απέναντι στον Ατρόμητο και ο προπονητής της ολλανδικής ομάδας, Γκέρτιαν Φερμπέικ, δεν έκρυψε πως πέρασε ώρες αγωνίας μέχρι να πάρει η ομάδα του την πρόκριση για τους ομίλους του Europa League.

«Ήταν μια παράξενη κατάσταση. Θεωρητικά πιστέψαμε πως θα μας ευνοούσε το γεγονός ότι το παιχνίδι διακόπηκε χθες και θα ήμασταν πιο ξεκούραστοι σήμερα για να παίξουμε το τελευταίο ημίωρο με δέκα παίκτες. Όμως αποδείχτηκε πως χθες είχαμε περισσότερη ενέργεια από σήμερα. Παίξαμε χθες με περισσότερες δυνάμεις για μία ώρα με αριθμητικό μειονέκτημα, από ό,τι σήμερα για μισή ώρα», δήλωσε ο Ολλανδός τεχνικός.

«Οπισθοχωρήσαμε πολύ και ήμασταν τυχεροί που ο Ατρόμητος δεν πέτυχε τρίτο γκολ. Ο αντίπαλος έπαιξε με πέντε επιθετικούς μπροστά, έκανε πολλά γεμίσματα και περάσαμε δύσκολες στιγμές. Ένα ακόμη να δεχόμασταν, τώρα θα ήμασταν εκτός θεσμού. Ευτυχώς περάσαμε και είμαστε στους ομίλους, κάτι που είναι θετικό για μας αγωνιστικά και οικονομικά, ενώ είναι καλό και για το ολλανδικό ποδόσφαιρο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: