Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

«Μιλάμε με Παρί για Σισοκό»

Στην αποκάλυψη πως ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Παρί Σεν Ζερμέν για την απόκτηση του Μόμο Σισοκό προχώρησε ο Κριστιάν Καρεμπέ!

«Μιλάμε με Παρί για Σισοκό»
Εξακολουθεί να υφίσταται το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Μόμο Σισοκό, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Κριστιάν Καρεμπέ στη γαλλική εφημερίδα «Parisien».

Σύμφωνα με τον σύμβουλο στρατηγική της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, οι Πειραιώτες βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με την Παρί Σεν Ζερμέν για την υπόθεση του Αφρικανού χαφ.

«Ενδιαφερόμασταν πάντα για το πρόσωπό του. Είναι ένας παίκτης με σημαντικές ικανότητες και αυτό ικανοποιεί τον προπονητή μας. Οι συζητήσεις με την Παρί Σεν Ζερμέν βρίσκονται εν εξελίξει και μπορεί να ολοκληρωθούν μετά την κλήρωση. Το γεγονός ότι βρισκόμαστε στο ίδιο γκρουπ, ίσως μας φέρει πιο κοντά. Ή αλλιώς να μας απομακρύνει από τη συμφωνία», τόνισε ο Καρεμπέ.

Η δήλωση αυτή του παράγοντα των νταμπλούχων επιβεβαιώνει τις πληροφορίες που θέλουν τη διοίκηση να εξετάζει το ενδεχόμενο και για τρίτο χτύπημα πριν από τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: