Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

O Oλυμπιακός να χαρεί και μετά να προκριθεί!

Ο Mπάμπης Χριστόγλου σχολιάζει την κλήρωση του Ολυμπιακού και επισημαίνει πως οι "ερυθρόλευκοι" θα πρέπει να έχουν σαν πρώτο μέλημα την εξασφάλιση της 3ης θέσης

O Oλυμπιακός να χαρεί και μετά να προκριθεί
Για μια ακόμα φορά θα επαναλάβω το ρητό που πάντοτε γράφω και λέω μετά τις κληρώσεις: Δεν υπάρχουν εύκολες και δύσκολες κληρώσεις, αλλά όμορφα ταξίδια. Οι «ερυθρόλευκοι» όπως και κάθε ομάδα δική μας που αγωνίζεται στο Τσάμπιονς Λιγκ, θεωρώ πως θα πρέπει να έχει σαν πρώτο στόχο την εξασφάλιση της 3ης θέσης που θα του δώσει το δικαίωμα να συνεχίσει στην Ευρώπη.

Η Παρί Σεν Ζερμέν ακόμα κι αν ήρθε από το δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας αποτελεί σίγουρα την μεγάλη ατραξιόν του ομίλου και το μεγάλο φαβορί. Από την άλλη η μοίρα τα έφερε έτσι, ώστε ο Θρύλος να συναντήσει τον Λιούμπομιρ Φέισα στον δρόμο του, που πήρε την μεταγραφή στους «Αετούς» πριν από λίγες ημέρες. Όσο για την Άντερλεχτ, ο Ολυμπιακός την αντιμετώπισε σε φιλική αναμέτρηση στο «Καραϊσκάκη».

Η σειρά των αγώνων σε κάθε περίπτωση, κάθε άλλο παρά ευνοϊκή ήταν για τον Ολυμπιακό. Πρώτα θα κληθεί να παίξει στην έδρα του με την Παρί Σεν Ζερμέν και στη συνέχεια θα κάνει δύο ταξίδια, ένα στο Βέλγιο και ένα στην Λισσαβόνα. Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να πάρει έστω και τον έναν πόντο στην έδρα του με την Παρί και μετά να κυνηγήσει ένα μεγάλο αποτέλεσμα σε μια από τις δύο δύσκολες έδρες. Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να απογοητευθεί ακόμα και σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος στην πρεμιέρα, μιας και ο Ολυμπιακός θα έχει μπροστά του τις ευκαιρίες του.

Πάνω απ’ όλα άποψη μου είναι πως οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να χαρούν αυτή την προσπάθεια, αυτό το ταξίδι στον μαγικό κόσμο του Τσάμπιονς Λιγκ και να παλέψουν για το καλύτερο δυνατό. Σε αυτή τη διοργάνωση, όποιος έχει θέληση, ποτέ δεν είναι χαμένος από χέρι. Πιστεύω πως με τις προσθήκες της τελευταίας στιγμής είναι ενισχυμένος ακόμα περισσότερο. Και σε αντίθεση με τις προηγούμενες χρονιές, μπορεί να έχει έναν ρυθμό μιας και μέχρι να δώσει τον πρώτο αγώνα του στην κορυφαία διοργάνωση, θα έχει δώσει ήδη τέσσερις επίσημες αναμετρήσεις. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: