Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

«Όταν μιλήσω, θα πω πολλά»


Μετά το διαζύγιο με τον Άρη, ο Γιάννης Χατζηνικολάου δήλωσε στη κάμερα της ΝOVA  πως όταν έρθει η ώρα θα μιλήσει.
Συγκεκριμένα, είπε: «Όχι, δεν θέλω να μιλήσω τώρα. Ας καταλαγιάσει πρώτα η σκόνη. Κάποια στιγμή θα μιλήσω και θα πω πολλά».
xatziΟ Χατζηνικολάου βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης (4/9) στις εγκαταστάσεις του Ν. Ρυσίου για να χαιρετίσει τους παίκτες του Άρη και στη σύντομη ομιλία του δήλωσε πως φεύγει με καθαρή συνείδηση.
«Χάρηκα πολύ που συνεργάστηκα μαζί σας. Φεύγω με καθαρή συνείδηση, ξέροντας ότι προσπάθησα για το καλύτερο. Μπορεί κάποιους που δεν τους χρησιμοποίησα και δεν τους έδωσα ευκαιρίες, να έχουν παράπονο, αλλά το έκανα με γνώμονα τη δική μου φιλοσοφία και δεν ήθελα να αδικήσω κανέναν. Άλλωστε στα τρία πρώτα παιχνίδια, χρησιμοποίησα είκοσι από εσάς», είπε μεταξύ άλλων ο Χατζηνικολάου.
Δεν παρέλειψε να δώσει και μία τελευταία συμβουλή: «Να σηκώσετε το κεφάλι ψηλά. Είμαι σίγουρος ότι θα έρθουν τα αποτελέσματα και αν μου επιτρέπετε, να σας δώσω και μια συμβουλή. Δεν θέλω να μεμψιμοιρείτε. Πάντα θα υπάρχουν προβλήματα σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο Άρη και πρέπει να βρείτε τον τρόπο να τα ξεπεράσετε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: