Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

«Η καλύτερη επιλογή ο Κούπερ»


Ο νυν ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου, Νίκος Λαζαρίδης, μίλησε στον Arena 89.4 και αναφέρθηκε στην συνεργασία που είχε στο παρελθόν με τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ.
Τι γνώμη έχει για τον Κούπερ με βάση την συνεργασία τους:
lazaridhs«Τον έζησα. Είναι ένας προπονητής που του αρέσει η πειθαρχεία και η σκληρή δουλειά. Απαιτεί πολλά πράγματα από τους ποδοσφαιριστές και αυτή την στιγμή για τον Άρη είναι η καλύτερη επιλογή. Θεωρώ ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να έρθει γιατί ξέρει την ομάδα»
Θα επιδράσει θετικά στα αποδυτήρια;
«Θετικά θα επιδράσει. Ο Άρης είναι νεανική ομάδα και το είδαμε και στον αγώνα με τον Ατρόμητο όπου ήταν ταλαντούχοι αλλά με λίγες εμπειρίες. Ο Κούπερ έχει όλα τα προσόντα να χτίσει μία καλή νεανική ομάδα. Η ψυχολογία θα αλλάξει 100%. Αλλά επειδή τον έχω ζήσει ζητάει πολλά πράγματα. Σκληρή δουλειά, προσήλωση και δεν μπορείς να λες πράγματα που να ξεφεύγουν από την προπόνηση. Θέλει να είσαι συγκεντρωμένος και να δίνεις το 100% του εαυτού σου στα παιχνίδια»
Τι σχέσεις έχει με τους παίκτες ο Κούπερ:
«Έχει πολύ καλή επαφή με τους ποδοσφαιριστές απλά κρατάει λίγο τα προσχήματα. Του αρέσει η πειθαρχία αλλά τον καιρό που τον έζησα μας έδωσε το ελεύθερο να μιλάμε μαζί του και να χτυπάμε την πόρτα του όποτε θέλαμε. Όταν είσαι μέσα στο γήπεδο στην προπόνηση δεν του αρέσει ούτε να κλέβεις ούτε να κάνεις κάτι διαφορετικό. Έχει όλα τα φόντα να δημιουργήσει ένα καλό σύνολο»
Στην συνέχεια αναφέρθηκε στις δυσκολίες της ομάδας:
«Υπάρχει απογοήτευση αλλά και ο κόσμος ξέρει ότι αυτή η ομάδα δεν είναι σαν τα προηγούμενα χρόνια. Έχουν αλλάξει πολλά. Δεν μπορεί να κάνει μεταγραφές λόγω των οικονομικών προβλημάτων αλλά ο κόσμος πρέπει να είναι κοντά στην ομάδα. Έτσι όπως είναι η κατάσταση δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο. Θέλει υπομονή. Και ο κόσμος από την μεριά του το έχω ξαναπεί φοβάται τα περσινά αλλά είμαστε ακόμη στην αρχή. Το να ξεκινάς με τρεις ήττες δεν είναι και ότι καλύτερο αλλά υπάρχει και συνέχεια»
Θα βοηθήσει η διακοπή του πρωταθλήματος:
«Μία διακοπή πάντα βοηθάει. Όταν έρθει νέος προπονητής μπορεί να γνωρίσει τους παίκτες να διορθώσει μερικά πράγματα οπότε αυτή η διακοπή θα είναι καλή για τον Άρη»
Τέλος είπε:
«Είναι καλό για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Και ο κόσμος ξέρει ότι με τον Κούπερ ζήσαμε μεγάλες στιγμές στην Ευρώπη και μακάρι να έρθει στην Ελλάδα»

Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: