Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

Με ανοιχτά χαρτιά ο Σάντος!

Στην αρχική ενδεκάδα που θα παρατάξει στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Εθνικής απέναντι στο Λίχτενσταϊν φαίνεται πως έχει καταλήξει ο Φερνάντο Σάντος.

Με ανοιχτά χαρτιά ο Σάντος
Στους παίκτες που θα ξεκινήσουν στο βασικό σχήμα της Εθνικής στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Παρασκευής απέναντι στο Λίχτεσταϊν για τα προκριματικά του Μουντιάλ, δείχνει να έχει καταλήξει ο Φερνάντο Σάντος.

Ο Πορτογάλος τεχνικός στην απογευματινή προπόνηση της Τρίτης, «έδειξε» διάταξη 4-3-3. Συγκεκριμένα, όπως όλα δείχνουν, ο Καρνέζης θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια με τους Παπασταθόπουλο και Σιόβα μπροστά του, κεντρικό αμυντικό δίδυμο.
Στα άκρα της άμυνας θα βρεθούν οι Χολέμπας (αριστερά) και Τοροσίδης (δεξιά).

Την τριάδα στο χώρο του κέντρου θα αποτελέσουν οι Κατσουράνης, Μανιάτης και Ταχτσίδης, με τον πρώτο να είναι ο επικρατέστερος για «κόφτης». Βέβαια, να μην αποκλειστεί το ενδεχόμενο να αγωνιστεί από την αρχή ο Γιώργος Καραγκούνης και να μείνει στον πάγκο ο χαφ της Κατάνια. Στις πτέρυγες φανέλα βασικού θα πάρουν οι Κονέ (δεξιά) και Χριστοδουλόπουλος (αριστερά) με τον Μήτρογλου στην κορυφή της επίθεσης.

Στο πρόγραμμα δεν πήρε μέρος ο Γιώργος Σαμαράς, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στα δάχτυλα του ποδιού του, ενώ ο Δημήτρης Παπαδόπουλος συμμετείχε κανονικά. Η προετοιμασία της Εθνικής θα συνεχιστεί την Τετάρτη με μία προπόνηση το απόγευμα στις 18:00. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: