Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

Ώρα για... «καναρίνια»!

Από την Τετάρτη αναμένεται να μπορεί ο κόσμος του Παναιτωλικού να πάρει τα εισιτήρια διαρκείας της νέας χρονιάς στα χέρια του.

Ώρα για... «καναρίνια»
Η ώρα του κόσμου του Παναιτωλικού έφτασε. Η διοίκηση της ομάδας, ενημέρωσε με επίσημη ανακοίνωση, πως από την Τετάρτη, μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήρια διαρκείας τους όλοι όσοι τα έχουν κλείσει όλο το προηγούμενο διάστημα.

Για να γίνει η παραλαβή, θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι να έχουν το παραστατικό πληρωμής και την ταυτότητά τους, ώστε να μπορούν να στηρίξουν την ομάδα τους στα επόμενα παιχνίδια της Σούπερ Λίγκας.

Η ανακοίνωση:

«Αρχίζει από αύριο Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου η διάθεση των καρτών διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014 και συγκεκριμένα για όσους έχουν κλείσει εισιτήριο διαρκείας έως τις 22 Αυγούστου 2013. Όσοι έκλεισαν μεταγενέστερα θα παραλάβουν τις κάρτες τους από την προσεχή Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου.

Η παραλαβή γίνεται με την επίδειξη του παραστατικού πληρωμής και της ταυτότητας του κατόχου, από τα γραφεία της ΠΑΕ Παναιτωλικός στο γήπεδο από τις 9.00 έως τις 13.00 και από τις 18.00 έως τις 20.00 καθημερινά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: