Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

Οι «εκλεκτοί» της Ελπίδων!

Την αποστολή της Εθνικής Ελπίδων για την πρεμιέρα της στον 7ο προκριματικό όμιλο του Euro 2013/15 κόντρα στην Μάλτα, ανακοίνωσε ο Κώστας Τσάνας.

Οι «εκλεκτοί» της Ελπίδων
Τους παίκτες που θα έχει στην διάθεσή του ανακοίνωσε ο Κώστας Τσάνας. Η Εθνική Ελπίδων ξεκινά τις υποχρεώσεις της στον 7ο προκριματικό όμιλο του Euro 2013/15 κόντρα στην Μάλτα, στις 10/9 και ο ομοσπονδιακός τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή.

Σε αυτήν περιλαμβάνονται οι «λεγεωνάριοι» Γιάννης Ποτουρίδης, Γιάννης Γιαννιώτας και Απόστολος Βέλλιος.

Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για την άλλη Τρίτη, στο γήπεδο του Περιστερίου. Η ομάδα θα συγκεντρωθεί την προσεχή Παρασκευή, όπου θα κάνει και την πρώτη της προπόνηση στον Άγιο Κοσμά.

Αναλυτικά, η αποστολή: Διούδης (Άρης), Καπίνο (Παναθηναϊκός), Κίτσιου (ΠΑΟΚ), Μαρινάκης (Παναθηναϊκός), Ποτουρίδης (Νοβάρα), Σταφυλίδης (Λεβερκούζεν), Τριανταφυλλόπουλος (Παναθηναϊκός), Μπουγαΐδης (Γρανάδα), Γούτας (Ξάνθη), Λαγός (Παναθηναϊκός), Μπουχαλάκης (Εργοτέλης), Λυκογιάννης (Λεβαδειακός), Μπακασέτας (Αστέρας Τρίπολης), Γιαννιώτας (Φορτούνα), Κολοβός (Πανιώνιος), Καρέλης (Παναθηναϊκός), Διαμαντάκος (Εργοτέλης), Βέλλιος (Έβερτον) Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: