Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

Άγαλμα στην Τούμπα ο Γεωργιάδης!!

Τι έκανε ο Γιώργος Γεωργιάδης που αναγκάζει τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να του στήσουν άγαλμα στο γήπεδο της Τούμπας; Ο σκύλος έχει για μια ακόμα φορά το αποκλειστικό θέμα! Ο παίκτης – αποκάλυψη του φετινού ΠΑΟΚ μέχρι στιγμής είναι αναμφίβολα ο νεαρός Κίτσιου. Δεν διαφωνείς κανείς γι΄ αυτό. Ο Στοχ, άλλωστε, ξέραμε ότι είναι παικταράς.
Το γνωρίζατε, λοιπόν, ότι μέχρι να βρεθεί στην πρώτη ομάδα ο Κίτσιου, δεν είχε ...συγκεκριμένη θέση στο γήπεδο; Από την άποψη ότι όταν βρέθηκε στις υποδομές του ΠΑΟΚ, ήταν ένας παίκτης για όλες τις δουλειές. Έπαιζε, δηλαδή, σε όλες τις θέσεις, εκτός από ...τερματοφύλακας!
Όπως αποκαλύπτει η στήλη του σκύλου στο Twitter, "Sportdog Penalty", o Γιώργος Γεωργιάδης ήταν αυτός που "σύστησε" τον Κίτσιου στον Στέφενς σαν δεξί μπακ.
Ο Γεωργιάδης είπε στον Ολλανδό ότι ο μικρός είναι πολύ ταλαντούχος και μπορεί να διακριθεί στη συγκεκριμένη θέση. Ο Στέφενς άκουσε τον Γ.Χ., έδωσε την ευκαιρία στον Κίτσιου και τα αποτελέσματα είναι αυτά που βλέπουμε τώρα.
Ο μικρός κάνει σούπερ εμφανίσεις και όλοι μιλάνε για έναν παίκτη που έχει τεράστιες δυνατότητες και μπορεί να κάνει μεγάλη καριέρα ως δεξί μπακ.
Ο Γεωργιάδης με αυτή του την εισήγηση απέδειξε ότι έχει, όπως λέμε, καλό "μάτι" και πέτυχε διάνα στην εκτίμησή του. Άγαλμα θα πρέπει να του στήσουν εδώ που τα λέμε οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, που βλέπουν τον νεαρό Κίτσιου να βγάζει μάτια ως μπακ και να έχει τα φόντα να εξελιχθεί σε ένα σημαντικό περιουσιακό στοιχείο για τον Δικέφαλο.
Πλέον, θα πρέπει να νιώθει δικαιωμένος και ο Σαββίδης που αποφάσισε να κρατήσει τον Γ.Χ. στην ομάδα και τον βάλει στο πλευρό του Στέφενς.
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: