Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

Παναθηναϊκός και Ελλάδα, ίδιο story!!

Επί Αλαφούζου, κατά τον Αποδυτηριάκια, η ομάδα είναι επάνω στην πυρά μνημονίου…
Ο Έλληνας είναι γεννημένος Καραγκιόζης. Γιατί και πως, άστο. Μιλάνε τα γεγονότα. Αποχωρεί η χούντα το 1974 και τότε παίζει μπάλλα νόμιμα το ΚΚΕ. Μιλάμε το ελληνικό κόμμα με τα περισσότερα χρόνια Ιστορίας. Μακράν.
ΚΚΕ, ο ορισμός του κόμματος, υποτίθεται, με την έννοια ότι έχουν οργάνωση, στελέχη. Πέη μπλου. Άδειο μύδι επανέρχεται στη νομιμότητα το ένα το κόμμα. Ούτε ξέρουν που βρίσκονται, όλοι κι όλοι ούτε επτά άτομα στη σούμα. Όπως στο λέω.
Με δράση στο εξωτερικό τα στελέχη που πλαισίωσαν τον Ανδρέα όταν αυτός το 1974 έστησε  το ΠΑΣΟΚ. Αμέσως αμολήθηκαν σε κάθε χωριό της Ελλάδος. Οι πρασινοφρουροί οργανώθηκαν, όμως όχι για να φτιάξουν τη νέα Ελλάδα, να κάνουν την Αλλαγή, αλλά πως θα αρπάξουν την εξουσία.
Το ΠΑΣΟΚ που σήμερα γιορτάζει την ίδρυσή του κερδίζει τις εκλογές το 1981, όμως οι άνθρωποι είναι ανέτοιμοι να κάνουν κι ένα βήμα, σύμφωνα με τις εξαγγελίες τους. Τις μεγαλοστομίες τους Τις παπαρολογίες τους. Ανέλαβαν τη χώρα εντελώς απροετοίμαστοι. Με μνημόσυνο θα έπρεπε να θυμούνται την 3η Σεπτέμβρη.
Γι’ αυτό σου λέω ότι ο Έλληνας είναι γεννημένος. Καραγκιόζης, τι άλλο. Μόνο τι θα αρπάξει. Και να διαμαρτυρηθεί. Όχι να δουλέψει. Να παράξει. Να σχεδιάσει. Να προγραμματίσει. Όχι τέτοια πράγματα.
Στα δικά μας. Στο χώρο μας. Ρεζιλίκια απερίγραπτα από τους Κατσιφάρα, Κουλούρη, όταν αυτοί οι δυο ανέλαβαν να κάνουν Αλλαγή στον αθλητισμό το 1981. Μας τάραξαν στην πάρλα, ουσία μηδέν.
Κατέρρευσε το ΠΑΣΟΚ. Γιατί; Επειδή κατέρρευσε οικονομικά η Ελλάδα. Ίδιο στόρυ, όπως με τον Παναθηναϊκό. Για ένα κωλοπρωτάθλημα φαγώθηκαν τα πακέτα των πακέτων της πολυμετοχικότητας με την ομάδα απροστάτευτη πλέον και από κάποιο μνημόνιο.
Αλήθεια, με ποιο οικονομικό πλάνο, αυτό ή, εκείνο, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός προχωρεί πατώντας στη γη ή, στο κενό. Και με ποια προοπτική. Στο στυλ Ανδρέα «Τσοβόλα, δώστα όλα». Στην ηθική Τσοχατζόπουλου. Στον ορθολογισμό Σόϊμπλε που χαρακτηρίζει την Παναθηναϊκή Συμμαχία.
Η Ελλάδα βρήκε το δρόμο της. Στο χάος. Ο Παναθηναϊκός;

Γιατί οφείλει να παραιτηθεί εάν είναι αξιόπιστος ο Αλαφούζος, γράφει ο apodytiriakias.gr

Ουδεμία ευθύνη έχει ο Αλαφούζος για το οικονομικό πατατράκ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Η ευθύνη του άρχισε να μετράει από την ημέρα που ανέλαβε το πηδάλιο του γίγαντα. Έτσι είναι. Με τα μέτρα τα ελληνικά ο Παναθηναϊκός είναι γίγαντας. Και η πιο αξιόπιστη αγωνιστικά ελληνική ομάδα διεθνώς. Αυτά δεν αγνοούνται.

Ο ίσκιος του Παναθηναϊκού είναι βαρύς. Με παπαρδέλες και εθελοντισμούς, να καθαρίσουμε τις παραλίες, την Λεωφόρο, δεν στέκεσαι με τίποτα.

Ο σύντροφος Παπανδρέου είπε Υπάρχουν λεφτά και κέρδισε τις εκλογές του 2009. Έτσι θαρρούσε ο George.Ότι μπορούσε να κυβερνήσει, διότι υπήρχε πακέτο στο δημόσιο ταμείο.
     
Γίνεται πρωθυπουργός ο γιος του αρχιαπατεώνα Ανδρέα και βλέπει ότι το ταμείο έχει αράχνες. Τι κάνει; Ο αρχοντόμαγκας. Μπορώ να κυβερνήσω και χωρίς ρευστό. Και πλακώνει τους φόρους. Και κάθε φορά, μέχρι και την τέταρτη φορά, είπε Είναι η τελευταία που βάζω φόρους, δεν θα υπάρξουν άλλα μέτρα. Και χωρίς να πασάρει ένα μανουλομάνουλο στον Ντομινίκ Στρος Καν αλυσοδένει την Ελλάδα στο ΔΝΤ.

Ο Αλαφούζος. Ο Παναθηναϊκός. Μια στιγμή.

Δεν χρειάζεται σωτήρα η Ελλάδα. Το ίδιο και ο Παναθηναϊκός. Αυτά, ότι θα σώσω την χώρα, την ομάδα, τα λένε από τα μπαλκόνια στους λαούς των Καραγκιόζηδων. Όπως η Ελλάδα, έτσι και ο Παναθηναϊκός έχει ανάγκη από ανάπτυξη. Σιγά- σιγά. Τσούκου τσούκου. Για να βγει από το λάκο με τα κωλαδάκτυλα.

Μπορεί ο Αλαφούζος; Αν όχι, να αναλάβει άλλος. Στο φινάλε δεν είναι υποχρεωμένος, ούτε κάποιος τον εκβίασε να μπει μπροστά. Εκτός κι αν τη έχει δει Γιώργος Παπανδρέου.
      
Δεν θα είναι αξιόπιστος ο Αλαφούζος αν συνεχίζει να παραμένει ενώ βλέπει ότι δεν θα βγάλει την ΠΑΕ από το αδιέξοδο. Ότι επί θητείας του το χρέος μεγαλώνει. Ότι ο Παναθηναϊκός δεν ξαναγίνεται Παναθηναϊκός.

Ο Παπανδρέου έλεγε Υπάρχουν λεφτά. Ο Αλαφούζος είχε πει Δεν υπάρχουν λεφτά, αλλά υπάρχει ο Παναθηναϊκός λαός, δεν έχουμε ανάγκη κανέναν, έχω κάνει έρευνα, μελέτη, θα προχωρήσω με τη συσπείρωση όλων των Παναθηναϊκών. Προχωράει;
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: