Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

Σε γήπεδο με κόσμο ο... τιμωρημένος Παναθηναϊκός!!

Ο Παναθηναϊκός είναι τιμωρημένος για τις πρώτες 2 αγωνιστικές της Ευρωλίγκας, αλλά δεν αποκλείεται να αγωνιστεί με κόσμο απέναντι στη Λοκομοτίβ Κουμπάν με πιθανότερο προορισμό το Ηράκλειο.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του Ηρακλείου neakriti.gr, ο Παναθηναϊκός απέστειλε επιστολή προς τη Διεύθυνση του κλειστού «Δύο Αοράκια» (σ.σ. 5.200 θέσεις), ζητώντας να μάθει τη διαθεσιμότητά του για το διήμερο 6-7/11, όπως και άλλες διάφορες λεπτομέρειες.
Με δεδομένο πως η ομάδα είναι τιμωρημένη για τις αναμετρήσεις απέναντι σε Λαμποράλ Κούτσα (25/10) και Λοκομοτίβ Κουμπάν (7/11), η πιθανή επιβεβαίωση του εν λόγω κειμένου θα σημαίνει είτε νέα μείωση της ποινής (σ.σ. είχε φτάσει και στις 3+1 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών) είτε μετατροπή αυτής, η οποία θα του επιτρέψει να αγωνιστεί μπροστά στο κοινό του, έστω και μακριά απ' το κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων.
Όλα όσα επέφεραν την ποινή ήταν ζημιογόνα για την εικόνα όχι απλώς του Παναθηναϊκού, αλλά και της Ευρωλίγκας, η οποία δε θέλει να δεχθεί νέο πλήγμα, ορίζοντας συνάντηση μπροστά σε άδειες εξέδρες, πόσω μάλλον μίας ομάδος με 6 κατακτήσεις του τροπαίου.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: