Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

Τσάνας στο Metropolis: «Εξαργυρώνει τις καλές εμφανίσεις του ο Κίτσιου»


 
Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» μίλησε ο Κώστας Τσάνας.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελπίδων αναφέρθηκε τόσο στον Στέλιο Κίτσιου, που κλήθηκε για πρώτη φορά ενόψει επίσημου αγώνα, όσο και για τον Δημήτρη Κωνσταντινίδη και τον Γιάννη Σκόνδρα.

Αναλυτικά τα όσα τόνισε:

Για τον Στέλιο Κίτσιου: «Είναι η δεύτερη φορά που καλείται ο Κίτσιου, καθώς είχε έρθει και στην Ουκρανία που δώσαμε ένα φιλικό στα μέσα Αυγούστου. Με την κλήση του εξαργυρώνει τις πολύ καλές εμφανίσεις του σε ανταγωνιστικό επίπεδο σε δύσκολα παιχνίδια, και από τη στιγμή που παίζει στην ομάδα του και έχει όρεξη και διάθεση τον ανταμείβουμε για αυτό».

Για την θέση στην οποία πρέπει να αγωνίζεται: «Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχουν παίκτες που έχουν την ικανότητα να αγωνίζονται σε πολλές θέσεις καθώς βοηθάει την ομάδα να έχει ευελιξία. Έχουμε γνώση του πώς μπορεί να προσφέρει και ανάλογα τις ιδιαιτερότητες του κάθε αγώνα θα χρησιμοποιηθεί αναλόγως. Μπορεί να αγωνιστεί εξίσου καλά και ως αμυντικός χαφ και ως δεξιός μπακ και δείχνει ότι είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικός. Αν βελτιώσει λίγα πράγματα στην τεχνική της σέντρας και στο επιθετικό κομμάτι μπορεί να καθιερωθεί στη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα».

Για τον έτερο νεαρό δεξιό μπακ του ΠΑΟΚ, Δημήτρη Κωνσταντινίδη: «Είναι ένας πολύ επιθετικός μπακ ο Κωνσταντινίδης. Έπαιξε πολλά παιχνίδια πέρσι, και πλέον έχει αποκτήσει κάποια εμπειρία. Φέτος ίσως πληρώνει το ότι ήταν το καλοκαίρι στο παγκόσμιο κύπελλο μαζί μας και άργησε να ενταχθεί στην προετοιμασία».

Για τον Γιάννη Σκόνδρα: «Είναι έμπειρος για την ηλικία του, έχει αγωνιστεί σε πολλά παιχνίδια, χαρακτηρίζεται από ιδιαίτερο δυναμισμό, παίζει και στις δύο πλευρές και είναι πολύ καλός στο ένας εναντίον ενός. Αν βελτιωθεί λίγο και στο επιθετικό κομμάτι θα φτάσει σε υψηλό επίπεδο».
Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: