Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

«Νέο ξεκίνημα με Κούπερ»


Ο Γιώργος Ζήνδρος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη μίλησε στον Arena 89.4 και σχολίασε το θέμα του προπονητή που απασχολεί την ομάδα.
Στην αρχή είπε για την απόφαση να φύγει ο Χατζηνικολάου: 
zhndros«Εμάς μας ενδιαφέρει η ομάδα. Το αγωνιστικό τμήμα να πηγαίνει καλά και δυστυχώς τα αποτελέσματα  πήγαν έτσι για αλλαγή προπονητή. Δεν ξέρω αν ήταν η κατάλληλη στιγμή. Εφόσον η διοίκηση δεν έδωσε λίγο χρόνο ακόμη στον Χατζηνικολάου να δείξει την δουλειά που έκανε στην προετοιμασία συνεχίζουμε. Βέβαια υπάρχει και ο αντίλογος που λέει ότι αν έχανε και στις επόμενες αγωνιστικές θα λέγανε γιατί δεν τον αλλάξατε πιο νωρίς.  Ο Άρης παραμένει με μηδέν βαθμούς και ίσως αυτό να έπαιξε ρόλο.»
Για τον Κούπερ:
«Κυκλοφόρησε από χθες μία τέτοια φήμη αλλά δεν ξέρω αν έχει οριστικοποιηθεί. Πάντα ένας νέος προπονητής φέρνει νέο αέρα. Για τον Κούπερ τι να πούμε τον ξέρουμε . Είναι τεράστιο όνομα έχει δείξει έργο και μακάρι να γίνει η συμφωνία και να βάλουμε τις βάσεις για ένα νέο ξεκίνημα»
Για τους  Έλσνερ και Ίμπε:
«Καταρχήν τον Έλσνερ τον είδαμε και στα φιλικά. Ήτανε μία αποτυχημένη κίνηση με την έννοια ότι φαινόταν βαρύς. Δεν βοήθησε. Για τον Ίμπε, έπαιξε και αυτός ένα ημίχρονο και μετά εξαφανίστηκε. Ίσως να μην τους δοθήκανε οι ευκαιρίες. Από εκεί και πέρα ο Κουπερ θα χρειαστεί την διακοπή για να γνωρίσει το υλικό και σίγουρα θα βγάλει τα συμπεράσματα του και να δούμε αν όντως αυτές οι κινήσεις ήταν εντελώς αποτυχημένες ή δεν τους δόθηκε η ευκαιρία»
Για τον σχεδιασμό του ρόστερ:
«Τον σχεδιασμό τον κάνει ο τεχνικός διευθυντής. Αυτός συμφωνεί αυτός κάνεις τις διαπραγματεύσεις αλλά δεν μπορώ να πω περισσότερα γιατί δεν είμαι μέσα στην ομάδα για να ξέρω».
Για την συνέχεια του πρωταθληματος:
«Έχουμε μακρύ δρόμο αλλά αυτές οι τρεις ήττες είναι από δύο νεοφώτιστους. Είναι πολύ άσχημο αυτό. Είναι άσχημο ξεκίνημα με ομάδες που υπολογίζεις ότι θα νικήσεις. Από εκεί και πέρα ο κόσμος πρέπει να συνεχίσει να στηρίζει και νομίζω ότι ένα νέο ξεκίνημα θα το φέρει ο Κούπερ».
Για τον νεαρό Σταυρόπουλο:
«Μ’ άρεσε πάρα πολύ. Μακάρι να συνεχίσει σε αυτόν τον ρυθμό. Έχω μάθει ότι ακόμη και στην προετοιμασία έσπαγε τα χρονόμετρα και σε ταχύτητα και σε αντοχή. Έχει πολύ καλά στοιχεία αλλά επειδή είναι και το νεαρό της ηλικίας κάποιος πρέπει να ασχοληθεί μαζί του στις λεπτομέρειες. Τα στοιχεία τα έχει οπότε με την σκληρή δουλειά και τον καταξιωμένο προπονητή που θα έρθει θα δείξει την δουλειά του».
Για την διοίκηση:
«Στο μεγαλύτερο μέρος έχει ανταποκριθεί. Από ότι μαθαίνω προχωράει κανονικά στις πληρωμές και ίσως και σε κάποιες περιπτώσεις να έχει κάνει μία μικρή υπέρβαση».
Τέλος αν δεν έρθει ο Κούπερ πρέπει να έρθει ξένος ή Έλληνας προπονητής;
«Δεν μπορώ να πω αν πρέπει να είναι Έλληνας ή ξένος, αλλά αυτός που θα ξέρει την ελληνική πραγματικότητα και το υλικό για να μπορεί να βγάλει γρήγορα συμπεράσματα».


Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: