Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

Και η Spalding στηρίζει την Εθνική!

Στο πλευρό της Εθνικής ομάδας μπάσκετ των ανδρών, που ρίχνεται στη μάχη του Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας, βρίσκεται και η Spalding.

Και η Spalding στηρίζει την Εθνική
Η Spalding ως ένας από τους μεγάλους χορηγούς της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης βρέθηκε δίπλα στην Εθνική oμάδα στα τελευταία τεστ της στο τουρνουά Ακρόπολις-Eurobank και θα είναι κοντά της και σε όλη την πορεία της στo Ευρωμπάσκετ ευχόμενη να φέρει μια ακόμη μεγάλη επιτυχία που θα μας κάνει υπερήφανους.

Η Spalding και η ΕΟΚ συνεχίζουν την πορεία τους στα γήπεδα του μπάσκετ ενώνοντας τις προσπάθειές τους για την περαιτέρω ανάπτυξη του αθλήματος που όλοι αγαπάμε και στηρίζουμε.

Η Spalding, o μεγαλύτερος προμηθευτής εξοπλισμού μπάσκετ στον κόσμο, επικεντρώνεται στην παροχή καινοτομικών τεχνολογικά προϊόντων και είναι μια εταιρεία-ηγέτης στον τομέα της. Βρίσκεται δίπλα στο μπάσκετ και στηρίζει τόσο στην Ελλάδα όσο και παγκοσμίως τις μεγαλύτερες διοργανώσεις του αθλήματος και τα κορυφαία πρωταθλήματα.

Η Τop Trends AE, αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Spalding στην Ελλάδα, συνεχίζει και θα συνεχίσει σταθερά να στηρίζει την ΕΟΚ, το ελληνικό μπάσκετ και τους πραγματικούς πρωταγωνιστές, τους παίκτες, τις ομάδες , τους προπονητές με δέσμευση την σκληρή δουλειά , το ήθος και την δυναμική για την περαιτέρω ανάπτυξη του αθλήματος στην χώρα μας.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: