Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

Σε πελάγη ευτυχίας ο Φελαϊνί!

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Μαρουάν Φελαϊνί εμφανίστηκε ενθουσιασμένος για τη μεταγραφή του στους «κόκκινους διαβόλους», τονίζοντας πως είναι έτοιμος να βοηθήσει.

Σε πελάγη ευτυχίας ο Φελαϊνί
Η κοινή θητεία των Μαρουάν Φελαϊνί και Ντέιβιντ Μόγιες στην Έβερτον για πέντε χρόνια, από μόνη της λέει πολλά.

Ο αλληλοσεβασμός και η εκτίμηση που υπάρχει ανάμεσα στους δύο άνδρες είναι δεδομένη και ίσως αυτός να ήταν ο λόγος που τελικά ο νεαρός μέσος έγινε κάτοικος «Όλντ Τράφορντ».

Αυτό ήταν άλλωστε και το πρώτο πράγμα που επισήμανε, στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Γιουνάιτεντ ο Βέλγος, ο οποίος δήλωσε ενθουσιασμένος με τη μεταγραφή του, χωρίς ωστόσο να ξεχνάει την Έβερτον, για την οποία μάλιστα έκανε ειδική αναφορά.

«Είμαι ενθουσιασμένος που υπέγραψα στη Γιουνάιτεντ. Ξέρω τον προπονητή πολλά χρόνια και σέβομαι πολύ τον τρόπο με τον οποίο δουλεύει. Όταν μου δόθηκε η ευκαιρία να συνεργαστώ και πάλι μαζί του, δεν την άφησα», ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του Φελαϊνί αναφορικά με τη μεταγραφή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Στη συνέχεια, ο 25χρονος θέλησε να ευχαριστήσει την Έβερτον, στην οποία αγωνίστηκε για πέντε ολόκληρα χρόνια: «Είχα ένα υπέροχο πέρασμα από την Έβερτον. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους φίλους της ομάδας και το τεχνικό επιτελείο για όσα έκαναν για εμένα».

«Το να είσαι παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ένα όνειρο για κάθε παίκτη και πιστεύω ότι μπορώ να συνεισφέρω ουσιαστικά και να βοηθήσω την ομάδα να κατακτήσει τρόπαια στο μάλλον», δήλωσε καταλήγοντας ο Βέλγος μέσος. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: