Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

Ποιον ζήτησαν οι αθεόφοβοι;

Δεν θα πιστεύετε σε ποιον Έλληνα προπονητή έκανε πρόταση ο Άρης! Ποιος Ισπανός τεχνικός απέρριψε τους κίτρινους και τι παίζει με Κούπερ, Σούλη, "Αναστό". Ο σκύλος έχει το ρεπορτάζ! Κρατιέστε; Πρόταση στον Σάκη Τσιώλη κατέθεσε άνθρωπος του Άρη προκειμένου ο Έλληνας τεχνικός να αντικαταστήσει τον Γιάννη Χατζηνικολάου στον πάγκο της ομάδας!
Μιλάμε για απίστευτα πράγματα, αν αναλογισθεί κανείς ότι ο Τσιώλης έφυγε νύχτα από τους κίτρινους μόλις πριν από δύο σεζόν, όταν δεν ξεκίνησε καλά στο πρωτάθλημα.
Όπως αποκαλύπτει η στήλη του σκύλου στο Twitter, "Sportdog Penalty", άνθρωπος του Άρη βολιδοσκόπησε τις προθέσεις του Τσιώλη, αλλά ο Καρδιτσιώτης τεχνικός έριξε άκυρο στην πρώην ομάδα του. "Δεν αφήνω τον Αστέρα", του είπε και τον ευχαρίστησε.
Από εκεί και πέρα, οι κίτρινοι ψάχτηκαν και για τον Χάβι Γκράθια, τον Ισπανό πρώην προπονητή του Ολυμπιακού Βόλου και της Κέρκυρας, αλλά τους πρόλαβε η Οσασούνα.
Ο Γκράθια δέχθηκε τηλεφώνημα από άνθρωπο τον Άρη αλλά τον ενημέρωσε πως συμφώνησε με την ομάδα της Παμπλόνα. Πάει κι αυτός, δηλαδή...
Όσον αφορά τον Κούπερ; Ο μάνατζέρ του έλεγε σήμερα ότι δεν έχει καμία επίσημη ενόχληση από τον Άρη. Πάμε και στις "ελληνικές" λύσεις. Το όνομα του Σούλη Παπαδόπουλου δεν παίζει γιατί δεν τον γουστάρει ο Ηλιάδης. Άμα ήταν θα τον είχε κρατήσει και δεν θα τον έδιωχνε για να πάρει τον Χατζηνικολάου. Απλά πράγματα.
Όσο για την περίπτωση του Αναστόπουλου; Δεν έχει πιθανότητες γιατί το όνομά του συνδέεται με τον Λάμπρο Σκόρδα. 
Οπότε, όπως καταλαβαίνετε, ακόμα δεν υπάρχει φως σε ό,τι αφορά το θέμα "προπονητής" στον Άρη. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι στο ψάξιμο με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο Ηλιάδης την ψάχνει για ξένο τεχνικό με καλό βιογραφικό.  

Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: