Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Κεφάτη… Εθνική!!

Με εξαιρετική ψυχολογία (μετά και την εμφάνιση στην Αυστρία), κεφάτο -όπως πάντα- τον Καραγκούνη και «καυτό» ακόμη τον Μήτρογλου, η Εθνική ξεκίνησε την προετοιμασία για το ματς με το Λιχτενστάιν.

Κεφάτη… Εθνική
Σε ρυθμούς… Μουντιάλ άρχισε να μπαίνει ξανά από τη Δευτέρα η Εθνική. Μετά τη συνέντευξη του Φερνάντο Σάντος (στην οποία ο Πορτογάλος έδωσε το σύνθημα για το απόλυτο στα τέσσερα εναπομείναντα παιχνίδια των προκριματικών) οι διεθνείς συγκεντρώθηκαν και προπονήθηκαν στον Άγιο Κοσμά.

Το έκαναν ωστόσο σε χαλαρούς ρυθμούς, καθώς εκείνοι που αγωνίστηκαν το Σαβ/κο (Σαλπιγγίδης, Σαμαράς, Κονέ, Μανωλάς, Μανιάτης, Ταχτσίδης, Σιόβας, Τζιόλης, Κατσουράνης) έκαναν αποφόρτιση, ενώ οι υπόλοιποι έπαιξαν δίτερμα σε λιγότερο από το μισό γήπεδο.

Εκεί όπου τέθηκε αντιμέτωπη η ομάδα των Σηφάκη, Τοροσίδη, Παπασταθόπουλου, Καραγκούνη, Φετφατζίδη και Νίνη με αυτή των Καρνέζη, Βύντρα, Χολέμπας, Φορτούνη, Χριστοδουλόπουλου και Μήτρογλου και φάνηκαν πράγματα που ήταν ήδη… γνωστά.

Όπως η τρομερή διάθεση του Γιώργου Καραγκούνη (ακόμα και στα διπλά), η αποτελεσματικότητα του Κώστα Μήτρογλου (που συνέχισε από ‘κει που είχε μείνει χθες στη Λιβαδειά) και γενικώς το εξαιρετικό κλίμα στην ομάδα -μετά και την καλή εμφάνιση στο φιλικό με την Αυστρία στις αρχές Αυγούστου.

Προς το τέλος της προπόνησης, εξάλλου, έκανε την εμφάνισή του και Γιώργος Τζαβέλλας, που μόλις είχε αφιχθεί από τη Θεσσαλονίκη (μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στον ΠΑΟΚ) και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Το βράδυ, δε, αναμένεται να επιστρέψει και… κυριολεκτικά στην Εθνική (έπειτα από έξι χρόνια) ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, ο οποίος λόγω του αγώνα Ατρόμητος-Άρης θα ενσωματωθεί το βράδυ στην αποστολή. Συμπεριλαμβανομένου και αυτού λοιπόν, η ομάδα θα συνεχίσει την Τρίτη την προετοιμασία της για το παιχνίδι με το Λιχτενστάιν με διπλή προπόνηση (09:30 και 18:00) που θα γίνει στον Άγιο Κοσμά. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: