Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Επαφή και... απόσταση με Κούπερ - Επίσημα «τέλος» ο Χατζηνικολάου!!


 
«Λυτούς και δεμένους» προκειμένου να βρεθεί σημείο επαφής με τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ επιστρατεύουν τις τελευταίες ώρες, οι άνθρωποι της ΠΑΕ Άρης, προσπαθώντας να αναζητήσουν την καλύτερη δυνατή λύση, για το διάδοχο του Γιάννη Χατζηνικολάου στον πάγκο των «κίτρινων».

Σε μια πρώτη επαφή, διαπιστώθηκε μεγάλη απόσταση στο οικονομικό κομμάτι, όπως επισημαίνεται πως εκφράζεται αισιοδοξία, ότι με αμοιβαίες υποχωρήσεις, θα βρεθεί λύση, για το καλό του Άρη. Ευχή όλων φυσικά, είναι ο Κούπερ να πει το «ναι» και να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, όμως πρέπει να υπογραμμιστεί πως στον Αργεντινό οφείλεται ένα ποσό 400 χιλιάδων ευρώ που εντάχθηκε στο άρθρο 99.

Εξάλλου πριν από λίγη ώρα, η ΠΑΕ Άρης, ανακοίνωσε και τυπικά τη λύση της συνεργασίας της με τον Γιάννη Χατζηνικολάου, τονίζοντας παράλληλα πως θα κάνει το παν προκειμένου το «κενό» στον πάγκο να καλυφθεί με προπονητή έμπειρο, ικανό και που θα δίνει όραμα στον κόσμο της ομάδας. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ και ο προπονητής Γιάννης Χατζηνικολάου συνεκτιμώντας τα δεδομένα, μετά τις τρεις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, συμφώνησαν στη λύση -κοινή συναινέσει- της συνεργασίας τους.

Το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα προσπαθήσει να καλύψει το κενό με την πρόσληψη προπονητή, ο οποίος θα είναι έμπειρος, ικανός και θα δίνει όραμα στον κόσμο της ομάδας μας. Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα τοποθετηθεί σύντομα με επίσημη ανακοίνωση στο θέμα του νέου προπονητή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: