Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

«Χάλασε» του Ερέρα στη Γιουνάιτεντ!!

Κι ενώ φαινόταν πως θα ‘χουμε deal, τελικά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ άλλαξε γνώμη, δεν πλήρωσε την ρήτρα του Αντέρ Ερέρα και ο παίκτης παραμένει στην Μπιλμπάο! Φουλ για Φελαϊνί.

«Χάλασε» του Ερέρα στη Γιουνάιτεντ!
Φαινόταν σίγουρη η μεταγραφή, αλλά τελικά δεν θα γίνει!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αν και είχε αποφασίσει να καταθέσει την ρήτρα ύψους 36 εκατ. ευρώ στην Μπιλμπάο για την απόκτηση του Αντέρ Ερέρα, εν τέλει έκανε… πίσω! Σύμφωνα, με τον βρετανικό και ισπανικό Τύπο, οι «κόκκινοι διάβολοι» συνάντησαν εμπόδια γραφειοκρατίας, ο χρόνος τους πίεζε και τελικά αποφάσισαν να μην προχωρήσουν την υπόθεση.

Εκπρόσωποι των πρωταθλητών Αγγλίας είχαν μεταβεί στην Ισπανία, όμως δεν κατάφεραν να φέρουν εις πέρας την… αποστολή τους, καθώς υπήρχαν δεύτερες σκέψεις. Αυτές ειδικά... αυξήθηκαν όταν έγινε γνωστό πως ο Μαρουάν Φελαϊνί κατέθεσε αίτημα μεταγραφής στην Έβερτον.

Πλέον, ο 24χρονος Ισπανός παραμένει οριστικά στους Βάσκους και ενώ πριν λίγες ώρες είχε εμφανιστεί ενθουσιασμένος από την προοπτική της Πρέμιερ Λιγκ.

Από την άλλη, η Γιουνάιτεντ στρέφει την προσοχή της στον Βέλγο διεθνή. Απομένουν λίγα λεπτά, προκειμένου να τα κατάφερει. Θα δούμε...
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: