Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Μπέιλ: «Ο Ρονάλντο είναι ο καλύτερος»

Τις συγκρίσεις μεταξύ του ίδιου και του Κριστιάνο Ρονάλντο, θέλησε να αποτρέψει μια κι έξω ο Γκάρεθ Μπέιλ, λέγοντας πως ο Πορτογάλος είναι αφεντικό στη Ρεάλ και ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο.

Μπέιλ: «Ο Ρονάλντο είναι ο καλύτερος»
Όταν το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης βρισκόταν ακόμη στα… γεννοφάσκια του, πολύς κόσμος αναρωτήθηκε πως ο Γκάρεθ Μπέιλ μπορεί να ταιριάξει σε μια ομάδα, στην οποία στο άλλο άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής θα βρίσκεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ωστόσο ο νεοαποκτηθείς σούπερ σταρ της «βασίλισσας» φρόντισε να ρίξει τους τόνους με το… καλημέρα, καθώς όταν ρωτήθηκε για τον τρόπο με τον οποίο εκτελεί τα φάουλ και αν μιμείται τον Πορτογάλο, απάντησε:

«Κατά την άποψή μου, ο Κριστιάνο είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο και αποτέλεσε έναν από τους λόγους που συνετέλεσαν στην απόφασή μου να έρθω στη Ρεάλ. Είναι το αφεντικό εδώ και θέλω να μάθω δίπλα του. Δεν χρειάζεται να τον βοηθήσω να γίνει ο καλύτερος. Όπως είπα, είναι ήδη».

Επίσης, δεν άφησε ασχολίαστο και το υπέρογκο ποσό της μεταγραφής του:

«Ανεξαρτήτως της μεταγραφής μου, ήθελα να έρθω ακόμη κι αν μου έδιναν μία δεκάρα. Παρακολουθούσα το ισπανικό ποδόσφαιρο και τη Ρεάλ από την ηλικία των 10. Ήταν ένα όνειρο για εμένα και θα ήθελα να ευχαριστήσω τον σύλλογο που το πραγματοποίησε».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στους στόχους που θέτει με τη νέα του ομάδα, λέγοντας:

«Όλοι ξέρουν πως η Ρεάλ στοχεύει στην κατάκτηση όλων των διοργανώσεων που συμμετέχει. Πρέπει να δουλέψω πολύ για να μπω στην αρχική ενδεκάδα και από ‘κει και έπειτα να παλέψω για το 10ο Τσάμπιονς Λιγκ. Θέλω να το κερδίσουμε για τον σύλλογο και τους οπαδούς του».

Τέλος, για την αποχώρησή του από την Τότεναμ, πρόσθεσε:

«Πέρασα έξι υπέροχα χρόνια εκεί. Ήταν δύσκολο να την αποχαιρετίσω και θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς της ομάδας για όσα μου προσέφεραν». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: