Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Χατζηνικολάου: «Εγώ φταίω…»

Την απόλυτη ευθύνη για την ήττα ανέλαβε ο προπονητής του Άρη, Γιάννης Χατζηνικολάου, μετά το 2-0 από τον Ατρόμητο.

Χατζηνικολάου: «Εγώ φταίω…»
Σε δύσκολη θέση είναι ο Γιάννης Χατζηνικολάου μετά την νέα ήττα της ομάδας του, αυτή την φορά από τον Ατρόμητο. Ο τεχνικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης τόνισε πως αναλαμβάνει την ευθύνη της ήττας, ενώ ζήτησε και στήριξη τόσο από τους δημοσιογράφους, όσο και από τον φίλαθλο κόσμο για τα νεαρά παιδιά της ομάδας.

«Συγχαρητήρια στον Ατρόμητο για τη νίκη του. Δεν βρεθήκαμε σε καλή μέρα στο πρώτο και δεχθήκαμε δύο γκολ. Για την ήττα φταίω εγώ. Ο Άρης είναι μια ομάδα που δημιουργείται από νέους παίκτες και δεν φτιάχνεται τόσο γρήγορα. Πρέπει να στηρίξουμε αυτά τα παιδιά. Να τα στηρίξετε πρώτα εσείς και μετά οι φίλαθλοι. Ο δρόμος είναι μακρύς και δεν πρέπει να τους γεμίσουμε με άγχος και χρειαζόμαστε τους παίκτες για τον Γολγοθά που έχουμε μπροστά μας», είπε αρχικά ο Γιάννης Χατζηνικολάου.

«Θα μιλήσω με τους παίκτες για το που έφταιγε. Δεν είναι κάτι συγκεκριμένο. Δεν είναι του παρόντος να κάνουμε ανάλυση. Είναι καθαρά θέμα εμπειριών σε κάποιες στιγμές. Γνωρίζουμε πως η ποιότητα του Ατρομήτου είναι καλή και κάποια λάθη δεν συγχωρούνται».

Τέλος, για τα γκολ που δέχεται ο Άρης στις στημένες φάσεις, τόνισε: «Δεν είναι μόνο εμπειρίες αλλά και συγκέντρωσης. Αν δεν δουλεύαμε στα στημένα θα λέγαμε πως χρειάζεται δουλειά. Αφιερώνουμε χρόνο εκεί, αλλά η εμπειρία είναι σημαντική στα στημένα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: