Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Παίρνει Ντοσένα ο Ντι Κάνιο!

Επιστρέφει στην Αγγλία ο Αντρέα Ντοσένα, αυτή τη φορά για λογαριασμό της Σάντερλαντ. Ο Ιταλός αφήνει τη Νάπολι, αφού δεν υπολογιζόταν από τον Ράφα Μπενίτεθ.

Παίρνει Ντοσένα ο Ντι Κάνιο
Το καλοκαίρι του 2008 η Λίβερπουλ τον απέκτησε από την Ουντινέζε με σκοπό να αντικαταστήσει τον Γιον Άρνε Ρίισε, ο οποίος μόλις είχε μετακινηθεί στη Ρόμα. Ο Αντρέα Ντοσένα έμεινε στο «Άνφιλντ» μέχρι τον Ιανουάριο του 2010, όταν έκανε αποδεκτή την πρόταση της Νάπολι και επαναπατρίστηκε. Όμως η πορεία του στους «παρτενοπέι» παρουσίασε συνεχή πτώση, με αποτέλεσμα τον περσινό δανεισμό του στην Παλέρμο. Ο υποβιβασμός της ομάδας της Σικελίας στη Serie B οδήγησε τον Ντοσένα πίσω στη Νάπολι, στην οποία, όμως, δεν πρόκειται να μείνει για πολύ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου, ο Ντοσένα βρίσκεται πολύ κοντά στην σύναψη συμφωνίας με τη Σάντερλαντ, προπονητής της οποίας είναι ο Πάολο Ντι Κάνιο. Ο Ιταλός τεχνικός εκτιμά πως ο ακραίος αμυντικός είναι σε θέση να βοηθήσει τις «Μαυρόγατες» και έχει εισηγηθεί την απόκτησή του.

Μάλιστα κάποιες ιστοσελίδες αναφέρουν πως ο Αντρέα Ντοσένα βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο αεροπλάνο και ταξιδεύει για την Αγγλία, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στη Σάντερλαντ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: