Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

«Πάσαρε» Λόπεζ στη Χετάφε!!

Την απόκτηση του Λισάντρο Λόπεζ με τη μορφή δανεισμού από τη Μπενφίκα, ανακοίνωσε η διοίκηση της Χετάφε. Ο Λόπεζ είχε αποκτηθεί από τους «Αετούς» πριν από λίγες εβδομάδες.

«Πάσαρε» Λόπεζ στη Χετάφε
Στα μέσα του περασμένου Ιουλίου η διοίκηση της Μπενφίκα ανακοίνωνε την απόκτηση του Λισάντρο Λόπεζ από την Άρσεναλ Σαραντί. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του πορτογαλικού Τύπου, οι άνθρωποι των «Αετών» είχαν θέσει ρήτρα 35 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του, δείχνοντας το πόσο πίστευαν στις ικανότητές του.

Πριν προλάβει, όμως, να… συνηθίσει τη φανέλα της Μπενφίκα, ο Λισάντρο Λόπεζ είναι υποχρεωμένος να φορέσει μια άλλη, αυτή της Χετάφε, αφού όπως γνωστοποίησε η διοίκηση του ισπανικού συλλόγου, οι δύο ομάδες συμφώνησαν στον δανεισμό του παίκτη για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Με ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της Χετάφε, η διοίκηση του συλλόγου καλωσορίζει τον Αργεντινό αμυντικό, χωρίς, ωστόσο, να δίνει λεπτομέρειες για το δανεισμό του παίκτη, ούτε να γνωστοποιεί αν διατηρεί οψιόν αγοράς του. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: