Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Δίχτυα ΣΔΟΕ σε συλλόγους!!


psomiadhsΟ Διονύσης Ψωμιάδης μίλησε στον Αrena 89.4 για την απόφαση του ΣΔΟΕ να κλείσει τα κυλικεία των ερασιτεχνικών σωματείων:
Στην αρχή είπε:
«Ένας  κυλικειάρχης έχει και άλλα καθήκοντα. Καθαρίζει είναι φροντιστής και θα πρέπει να έχει στο μυαλό του να κόψει απόδειξη για τα πέντε δέκα άτομα που παρακολουθούν τους αγώνες; Από ότι βλέπω δεν ντρέπονται καθόλου. Με ποιο δικαίωμα κλείνετε τα κυλικεία όπως και τα καφέ μπαρ. Αν έχουν κάνει παρανομία βάλτε ένα πρόστιμο τσουχτερό αλλά μην το κλείνεις γιατί δουλεύει πολύ κόσμος. Αυτός ο άνθρωπος στο γήπεδο του ΠΑΟΚ που πουλάει νερά πρέπει να κόβει απόδειξη κάθε φορά που πουλάει ένα νερό; Είναι τρελοί αυτοί οι άνθρωποι. Το κυλικείο θα βγάλει 50-100 ευρώ καθαρό κέρδος. Αυτό είναι το πρόβλημα;» για να συνεχίσει:
«Στην Θεσσαλονίκη πολλά γήπεδα δεν έχουν άδεια. Το κυλικείο σε πολλές περιπτώσεις το διαχειρίζονται άνθρωποι του δήμου. Αν το πάρουμε έτσι η κεντρική εξουσία πρέπει να τα βάλει και με τους δήμους»
Στην συνέχεια αναφέρθηκε στα χρέη που έχει το κράτος:
«Τα ερασιτεχνικά σωματεία έχουν εφτά χρόνια να πάρουν επιχορήγηση ενώ το λέει το Σύνταγμα. Δεν κοιτάει η κεντρική εξουσία αυτά που χρωστάει; Οι τηλεοράσεις που χρωστάνε τεράστια ποσά γιατί δεν πληρώνουν; Τον πρόεδρο της Express service  τον είχανε προφυλακισμένο. Γιατί δεν απαντάνε στην ερώτηση αν το κράτος  χρωστάει στην  Express service; Το κράτος δεν πρέπει να μπει φυλακή; Είναι ντροπή αυτό που γίνεται σε βάρος των μικρών ομάδων. Δηλαδή που θέλουν να πάνε τα παιδιά στα καφέ και στα ίντερνετ; Οι υπουργοί δεν κάνουν τίποτα. Ντροπή στην Κυβέρνηση. Όλοι εμείς θα αποσυρθούμε και αν επιθυμούν να έχουμε παχύσαρκα παιδιά και τα προβλήματα με το ίντερνετ με γεια τους και χαρά τους. Στο τέλος θα φύγουν όλοι οι παράγοντες δεν θα αντέξουν και τα τελειώσει το ποδόσφαιρο»

Δεν υπάρχουν σχόλια: