Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

«Κανονιέρης» ο Εζίλ!!

Τέλειωσε! Λίγη ώρα πριν ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος, η Άρσεναλ απέκτησε και επίσημα τον Μεσούτ Εζίλ, προσφέροντας 45 εκατ. ευρώ στη Ρεάλ Μαδρίτης.

«Κανονιέρης» ο Εζίλ!
Έστω και μισή ώρα πριν κλείσει η μεταγραφική περίοδος, η Άρσεναλ ολοκλήρωσε το «μπαμ» της! Οι «κανονιέρηδες» ανακοίνωσαν και επίσημα την απόκτηση του Μεσούτ Εζίλ, έναντι 45 εκατ. ευρώ, τα οποία μπήκαν στα ταμεία της Ρεάλ Μαδρίτης, σημειώνοντας νέο ρεκόρ δαπάνης. Την φανέλα με το νούμερο «11» πήρε.

Ο Αρσέν Βενγκέρ κρατούσε το… καλό για το τέλος. Ο διεθνής Γερμανός βρισκόταν στην πατρίδα του, όπου πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις το μεσημέρι της Δευτέρας και στη συνέχεια ολοκληρώθηκαν όλα τα τυπικά ζητήματα της μεταγραφής. Όπως υπολογίζεται, για κάθε χρόνο του συμβολαίου του (πολυετές, όπως αναφέρει η ανακοίνωση), ο πρώην άσος (πλέον) των Μαδριλένων θα λαμβάνει περίπου 8 εκατ. ευρώ, κάτι που θα τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη των Λονδρέζων.

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που αποκτήσαμε τον Μεσούτ Εζίλ. Είναι εξαιρετικός παίκτης και το ‘χει αποδείξει τόσο σε συλλογικό, όσο και σε διεθνές επίπεδο. Τον παρακολουθούσαμε καιρό και έχει όλα τα στοιχεία που θέλουμε για έναν παίκτη της Άρσεναλ. Όλο το καλοκαίρι δουλεύαμε για να φέρουμε σπουδαίους παίκτες στην ομάδα. Ο Μεσούτ είναι παίκτης τοπ επιπέδου», το σχόλιο του Αρσέν Βενγκέρ στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: