Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Παίκτης της Τζένοα ο Φετφατζίδης!!

Γενοβέζος… και με τη βούλα είναι ο Γιάννης Φετφατζίδης! Η Τζένοα ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του 23χρονου μεσοεπιθετικού του Ολυμπιακού (έναντι 4 εκατ. ευρώ) για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Παίκτης της Τζένοα ο Φετφατζίδης!
Ποδοσφαιριστής της Τζένοα είναι οριστικά πλέον ο Γιάννης Φετφατζίδης.

Λίγα λεπτά πριν εκπνεύσει η μεταγραφική περίοδος στην Ιταλία, η ομάδα της Γένοβας επισημοποίησε την απόκτηση του 23χρονου μεσοεπιθετικού, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο τεσσάρων χρόνων μαζί της.

Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα, δε, αυτό θα του αποφέρει αποδοχές 2 εκατ. ευρώ συνολικά (500.000 ευρώ ετησίως) ενώ ο Ολυμπιακός -που διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης 25%- θα εισπράξει περίπου 4 εκατ. ευρώ.

Μετά την ανακοίνωση της Τζένοα για τη μεταγραφή ακολούθησε εκείνη του Ολυμπιακού, αλλά και δήλωση του ίδιου του παίκτη, που δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τη «δεύτερη οικογένειά» του, όπως τη χαρακτήρισε.


Το «ευχαριστώ» του Φετφατζίδη

Την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τον Ολυμπιακό ένιωσε ο Γιάννης Φετφατζίδης.

Σε αποχαιρετιστήρια δήλωση, αφότου επισημοποιήθηκε η μεταγραφή του στη Τζένοα, ο νεαρός μεσοεπιθετικός εξέφρασε την ικανοποίησή του που ο πρόεδρος και ολόκληρη η οικογένεια των «ερυθρόλευκων» (η δεύτερη οικογένειά του, όπως τη χαρακτήρισε) σεβάστηκαν τη θέλησή του να παίξει στη Serie A.

Αφού ευχήθηκε λοιπόν να πετύχει η ομάδα τους στόχους της, δεν παρέλειψε να επιστρέψει στον κόσμο την αγάπη που του έδωσε όλα αυτά τα χρόνια.


Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού

«H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή Γιάννη Φετφατζίδη στην Τζένοα. Η οικογένεια του Ολυμπιακού εύχεται στο Γιάννη Φετφατζίδη κάθε επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του».

Η δήλωση του Γιάννη Φετφατζίδη

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού κ. Βαγγέλη Μαρινάκη και όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού που σεβάστηκε την προσωπική μου επιθυμία να αγωνιστώ σε ένα κορυφαίο πρωτάθλημα όπως το Ιταλικό.

Και εννοώ απόλυτα τον όρο οικογένεια, αφού ο Ολυμπιακός στη μέχρι τώρα πορεία μου δεν ήταν μόνο η ομάδα μου αλλά η δεύτερη οικογένεια μου. Γι αυτό και χαίρομαι ιδιαίτερα που η ομάδα διατηρεί ένα σημαντικό ποσοστό των δικαιωμάτων μου.

Νομίζω ότι είναι σημαντικό να συνεχίζει σε ένα σπουδαίο πρωτάθλημα, όπως το Καμπιονάτο, ένας παίκτης όπως εγώ που προέρχομαι από τα σπλάχνα του συλλόγου, από τα τμήματα υποδομής, που τα τελευταία χρόνια δουλεύουν υποδειγματικά.

Θέλω να ευχηθώ στους συμπαίκτες μου και τους προπονητές μου την καλύτερη δυνατή συνέχεια και να πετύχουμε όλους τους στόχους. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο του Ολυμπιακού για την αγάπη τόσων χρόνων που ήταν, είναι και θα είναι αμοιβαία»
.



Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: