Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

«Βασικός ο Τζαβέλας»


Με αφορμή την απόκτηση του Τζαβέλα απο τον ΠΑΟΚ, ο Γιώργος Σκαρτάδος μίλησε στον Arena 89.4 και αναφέρθηκε στην εποχή που τον είχε προτείνει ο ίδιος στον “δικέφαλο”.
Στην αρχή είπε:
skartados«Ήμουν προπονητής στον  ΑΟ Τερψιθέας το 2004. Ο Γιώργος τότε ήταν 16 ετών . Τον πρότεινα στον ΠΑΟΚ και τότε η απάντηση ήταν ότι είναι μικρός. Θεωρούσα ότι ήταν ένας παίκτης πολύ καλός που θα μπορούσε να βοηθήσει για πολλά χρόνια. Ο Γιώργος έκανε μία μεγάλη πορεία έπαιξε στην Εθνική αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ. Τον είχα 1,5 χρόνο στην Αθήνα. Ήταν Δ εθνική 16 χρονών και έκανε 30 παιχνίδια τον χρόνο. Τραυματισμούς δεν είχε και τον πρότεινα στον ΠΑΟΚ. Δεν τον πήρανε και την επόμενη χρονιά πήγε στον Πανιώνιο. Ήταν ένα παιδί τεμπέλικο δηλαδή έβγαινε στην επίθεση και δεν γυρνούσε πίσω. Με την προπόνηση που κάναμε κατάφερε να ανεβοκατεβαίνει όλη την πλευρά του για 90’ . Από χαρακτήρας είναι ένα πολύ καλό παιδί»
Αν μπορεί να παίξει βασικός:
«Νομίζω ότι την φανέλα βασικού την παίρνει και στο σπίτι του. Έτσι πιστεύω. Είναι παίκτης που μπαίνει απευθείας στην εντεκάδα. Ίσως να χρειαστεί 10-11 μέρες για να προσαρμοστεί αλλά από την στιγμή που μπει στην εντεκάδα δεν θα βγει»
Αυτό σημαίνει ότι ο Λίνο δεν θα παίζει;
«Όπως και να έχει όλοι θα χρειαστούν. Ένα πρωτάθλημα δεν ολοκληρώνεται με 11-12 παίκτες»
Αν μιλάει με τον Τζαβέλα:
«Μιλάμε μέσω του facebook . Η αλήθεια είναι ότι ήταν ευχαριστημένος εκεί που ήταν. Ο τρόπος ζωής οι προπονήσεις τα λεφτά αλλά από την στιγμή που δεν τον υπολόγιζε η Μονακό ήθελε να γυρίσει. Προσωπικά είμαι χαρούμενος που ο ΠΑΟΚ κατάφερε να τον πάρει από τον Ολυμπιακό. Ο Γιώργος είναι άνθρωπος που αν πει κάτι δεν παίρνει τον λόγο του πίσω»
Για την αμυντική γραμμή και την μεταγραφή που δεν έγινε:
«Ο ΠΑΟΚ έδειξε σε παιχνίδια όπως με τον Παναιτωλικό και την Σάλκε ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα. Τώρα αν ο Στέφενς καταφέρει να βρει μία λύση είναι δικό του θέμα. Ο Κατσουράνης πρέπει να παίξει στα χαφ. Θα προσφέρει πολλά περισσότερα στον ΠΑΟΚ και στον εαυτό του. Νομίζω ότι εκεί πίσω χαραμίζεται. Μέχρι τον Δεκέμβρη αναγκαστικά θα παίζει εκεί εκτός και αν βρεθεί άλλη λύση. Δεν βλέπω εκτός από την Κατσικά κάποιον άλλον που να μπορεί»
Τέλος για τον Στοχ:
«Ο Στοχ προχθές έβαλε πάλι γκολ χάρμα οφθαλμών. Αλλά πρέπει να μάθει να συγκρατεί τα νεύρα του γιατί εδώ οι διαιτητές είναι διαφορετικοί. Το θέμα είναι ότι δέχθηκε τζάμπα κάρτα. Αν βρεθεί και κανένας «κομπλεξικός» στην Αθήνα μπορεί να του βγάλει κόκκινη»

Δεν υπάρχουν σχόλια: