Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Mucho... mas!!

O Χρύσανθος Τσαλτίδης γράφει στο blog του στο gazzetta.gr για την αναμενόμενη αποχώρηση Μούτα-Χατζηνικολάου και την πιθανότητα της μεγάλης επιστροφής του Έκτορ Ραούλ Κούπερ.
Δεν χρειάζεται να γράψω πολλά πράγματα για Μούτα-Χατζηνικολάου. Τα έχω σημειώσει την Δευτέρα μετά την εκλογή του Ηλιάδη και όλο αυτό το χρονικό διάστημα μέχρι και χθες.
Δε νομίζω ότι υπάρχει επόμενη μέρα για Μούτα και Χατζηνικολάου στον ΑΡΗ έστω κι αν οι επιλογές τους το καλοκαίρι και ειδικά αυτές των ξένων παικτών έχουν δημιουργήσει μία δύσκολη κατάσταση που θα την βρει μπροστά του ο επόμενος προπονητής, όποιος κι αν είναι αυτός.
Το γιατί φεύγει ο Χατζηνικολάου και ο «προιστάμενός» του Μούτας που μέχρι πέρσι ήταν βοηθός του και είμαι σίγουρος ότι και στην επόμενη ομάδα που θα βρεθούν θα έχουν τους ίδιους ρόλους προπονητή-βοηθού δε νομίζω ότι χρειάζεται ανάλυση, πόσο μάλλον όταν τα έγραφα όλο αυτό το διάστημα.
Θα σημειώσω μόνο ότι θεωρώ πως ο Χατζηνικολάου αδίκησε τον εαυτό του που εμπιστεύτηκε τόσο πολύ τον συνεργάτη του. Θεωρώ επίσης ότι την ομάδα την πονάει και πως παραμένει φίλος του ΑΡΗ σε αντίθεση με τον κ. Μούτα που πλέον μπορεί κάλλιστα και φανερά να υποστηρίζει το ασπρόμαυρο του… ΟΦΗ. Δεν είναι κακό με αυτή την ομάδα αναδείχθηκε στην Ελλάδα, ας πάει και στην θέση του Δερμιτζάκη αν θέλει. Για τον ΑΡΗ είναι ξεκάθαρο ότι κρίθηκε μη επαρκής και έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία της ζωής του.
Τις αντιπάθειες μόνος του τις δημιούργησε με δηλώσεις άνευ ουσίας και νοήματος (Τάτος, Αγκάνθο) και σε κάθε περίπτωση δεν κατάλαβε ποτέ ότι βρίσκονταν στον ΑΡΗ.
Πλέον το ζητούμενο είναι η επόμενη μέρα. Το όνομα του Έκτορ Ραούλ Κούπερ είναι το πρώτο στο μυαλό του κόσμου του ΑΡΗ, αλλά και του Δημήτρη Ηλιάδη. Ήδη έχει υπάρξει προσέγγιση, ήδη είναι ο πρώτος στην λίστα, αλλά πρέπει άπαντες να αναγνωρίσουμε τις πολλές δυσκολίες της περίπτωσής του.
Ο ΑΡΗΣ και ο Ηλιάδης θα το κυνηγήσουν με όλες τους τις δυνάμεις με τον πρόεδρο να έχει αντιληφθεί το μεγάλο λάθος με τον Χατζηνικολάου και να θέλει να αλλάξει άρδην και την ψυχολογία του κόσμου.
Είναι δεδομένο ότι ακόμα και με αυτή την ομάδα, με αυτό το ρόστερ ο Κούπερ μπορεί να δώσει όραμα στον κόσμο, αλλά και... ασπίδα στον Ηλιάδη.  Θεωρώ ότι μέχρι αύριο θα ξέρουμε αν το… no mucho mas, η αγαπημένη του φράση όταν τελείωνε τις συνεντεύξεις Τύπου μετατραπεί σε… mucho mas. Αν δηλαδή το τίποτα άλλο μετατραπεί σε πολλά ακόμα.
Από μεθαύριο θα μιλήσουμε για τις πιθανές εναλλακτικές (από το εξωτερικό) αν και εύχομαι να μην φτάσουμε ως εκεί και από αύριο να μιλάμε για μία νέα εποχή με οδηγό στο τεράστιο αυτό σύλλογο τον άνθρωπο που κατάφερε να ενώσει όλο τον κόσμο του ΑΡΗ. Τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ.
ΥΓ1 Τρίτο ματς χάλια ο ΑΡΗΣ, τρίτο ματς χάλια και ο ρέφερι. Μαρς πέναλτι και αποβολή Ταυλαρίδη «έπνιξε» ο Ιωαννίδης. Μήπως να δει και αυτό το θέμα ο Ηλιάδης; Η προπαγάνδα βέβαια καλά κρατεί. Πάλι μούφα πέναλτι οι δίπλα και επιθετικό φάουλ το πρώτο γκολ. Α ξέχασα τους τα έδωσε για να τους εκθέσει…
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: